Erhverv

Bedre Bad Birkerød har gennem mange år leveret blikkenslagerarbejde og installationstekniske løsninger til erhvervslivet. Vores kunderelationer spænder vidt fra offentlige og private virksomheder til arkitekter, ingeniører og totalentreprenører.

Nybyggeri og renovering

Hvad enten det handler om nybyggeri eller renovering, kan vi som professionel energientreprenør bidrage med alle led i byggeprocessen. Fra planlægning, projektering og rådgivning til installation samt efterfølgende vedligeholdelse og service.

Miljø og energirenovering

Vi også specialister i miljø og energirenovering. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig udvikling. Så hvis du vælger os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du får den bedste og økonomisk mest bæredygtige rådgivning og løsning på dit projekt.

Kvalitetsarbejde

Vi afleverer altid opgaverne, som vi gerne selv vil modtage dem - kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører. Vores aktiviteter til erhvervskunder finder sted i hele regionen - i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.