Erhverv

Bedre Bad Birkerød har gennem mange år leveret blikkenslagerarbejde og installationstekniske løsninger til erhvervslivet. Vores kunderelationer spænder vidt fra offentlige og private virksomheder til arkitekter, ingeniører og totalentreprenører.

Her på siden kan du danne dig et overblik over de mange forskellige typer af erhvervsopgaver, som vi tilbyder. Hvis din opgave ikke skulle være listet her, så kan vi med vores mange års erfaring og viden med garanti hjælpe dig i mål alligevel. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål omkring hvilke typer af opgaver vi kan løse for dig, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Nybyggeri og renovering

Hvad enten det handler om nybyggeri eller renovering, kan vi som professionel energientreprenør bidrage med alle led i byggeprocessen. Fra planlægning, projektering og rådgivning til installation samt efterfølgende vedligeholdelse og service.

Ventilation og klima 

Et velfungerende ventilationsanlæg skaber god indeklima, og øger arbejdsglæden. Du forventer meget af dine medarbejdere, og derfor skylder man dem også et godt og sundt indeklima. Dette er en nødvendighed, hvis man fortsat ønsker, at sine medarbejdere skal præstere på sit højeste niveau. Læs mere om vores ventilation her

Miljø og energirenovering

Vi også specialister i miljø og energirenovering. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig udvikling. Så hvis du vælger os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du får den bedste og økonomisk mest bæredygtige rådgivning og løsning på dit projekt.

En miljø- og energirigtig renovering har mange forskellige positive fordele. Først og fremmest vil det kunne mærkes positivt på energiregningen, desuden nyder miljøet også rigtig godt af det. Spar penge med den rigtige energirenovering, som er skræddersyet netop jeres behov. Samtidig gør du også de fremtidige generationer en tjeneste. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi de mest fordelagtige muligheder for dig. 

Kvalitetsarbejde

Vi afleverer altid opgaverne, som vi gerne selv vil modtage dem - kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører. Vores aktiviteter til erhvervskunder finder sted i hele regionen - i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Her finder du os

Du kan komme i kontakt med os på flere forskellige måder, hvor du enten kan vælge at skrive eller ringe. Hvis du vælger at skrive til os, så forsøger vi altid at besvare hurtigst muligt. Vi råder dog til, at hvis det omhandler en kompleks opgave, så er det mere fordelagtigt at give os et kald. Du finder vores kontaktinformationer her