Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Løsninger til erhverv

Bedre Bad Birkerød har gennem mange år leveret blikkenslagerarbejde og installationstekniske løsninger til erhvervslivet. Vores kunderelationer spænder vidt fra offentlige og private virksomheder til arkitekter, ingeniører og totalentreprenører.

Her på siden kan du danne dig et overblik over de mange forskellige typer af erhvervsopgaver, som vi tilbyder. Hvis din opgave ikke skulle være listet her, så kan vi med vores mange års erfaring og viden med garanti hjælpe dig i mål alligevel. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål omkring, hvilke typer af opgaver vi kan løse for dig, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

erhvervs bygning

Nybyggeri og renovering

Når det kommer til nybyg eller renovering af erhvervsejendomme, så er det vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød har vi kompetencerne til at bringe dig helskinnet igennem hele processen. Hvad enten det handler om nybyggeri eller renovering, kan vi som professionel energientreprenør bidrage med alle led i byggeprocessen. Fra planlægning, projektering og rådgivning til installation samt efterfølgende vedligeholdelse og service – vi tilbyder hele pakken.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Ventilation og klima

Et velfungerende ventilationsanlæg skaber godt indeklima, og øger arbejdsglæden. Du forventer meget af dine medarbejdere, og derfor skylder man dem også et godt og sundt indeklima. Dette er en nødvendighed, hvis man fortsat ønsker, at sine medarbejdere skal præstere på sit højeste niveau. Læs mere om vores ventilation herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Fjernvarmeinstallationer til industri og erhvervskunder

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød har vi mange års erfaring med renovering og udskiftning af jordledninger og teknikcentraler. Vi har erfaring med arbejde for store boligforeninger og ejendomsadministratorer. Vi har specialiseret os i at planlægge og udføre fjernvarmerenovering i beboede ejendomme, med meget få gener for beboerne.

Det kan for de fleste godt være et uoverskueligt projekt, at renovere og udskifte jordledninger og teknikcentraler. Ved at vælge os som din samarbejdspartner, er du garanteret at projektet bliver leveret til den rigtige tid, og i den aftalte høje kvalitet. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Miljø og energirenovering – Gør noget godt for miljøet

Vi også specialister i miljø og energirenovering. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig udvikling. Så hvis du vælger os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du får den bedste og økonomisk mest bæredygtige rådgivning og løsning på dit projekt.

En miljø- og energirigtig renovering har mange forskellige positive fordele. Først og fremmest vil det kunne mærkes positivt på energiregningen, desuden nyder miljøet også rigtig godt af det. Spar penge med den rigtige energirenovering, som er skræddersyet netop jeres behov. Samtidig gør du også de fremtidige generationer en tjeneste. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi de mest fordelagtige muligheder for dig.

Vi har stor erfaring med installation og implementering af vedvarende energikilder. Faktisk er vi en af Nordsjællands førende leverandører af løsninger inden for miljø og energi til virksomheder og offentlige institutioner. Vi har god erfaring med installation af grønne energikilder, såsom jordvarme, solvarme og fjernvarme. Ofte har vi arbejdet med at kombinere disse kilder med komfortable løsninger som gulvvarme i boligen – alt sammen for at skabe den mest miljørigtige løsning, som samtidig gavner pengepungen.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Kvalitetsarbejde hele vejen igennem

Vi afleverer altid opgaverne, som vi gerne selv vil modtage dem – kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører. Vores aktiviteter til erhvervskunder finder sted i hele regionen – i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Vi er med i en energivejlederordning, hvilket i store træk betyder, at vi har specielt uddannede medarbejdere. De er uddannet til at give den bedst mulige vejledning, når det kommer til varme og energiinstallationer på ejendommen. Vi gennemgår gerne din ejendom, og giver dig en helhedsvurdering af hvorhenne det kan betale sig, at foretage energioptimeringer.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv badeværelse

Her finder du os

Du kan komme i kontakt med os på flere forskellige måder, hvor du enten kan vælge at skrive eller ringe. Hvis du vælger at skrive til os, så forsøger vi altid at besvare hurtigst muligt. Vi råder dog til, at hvis det omhandler en kompleks opgave, så er det mere fordelagtigt at give os et kald. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for erhvervskunder:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.