ENTREPRISER

Vi har en mangeårig tradition for at udføre entrepriser i alle entrepriseformer. Vi har kompetencer inden for alle fagentrepriser.

  • Hoved- og totalentrepriser
  • Storentrepriser
  • Teknikentrepriser

Vores base af erhvervskunder spænder meget bredt lige fra flere forskellige typer af produktions- og handelsvirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner. Derved har vi genereret en meget bred erfaring inden for entrepriser. Dermed er det relevant at tale om vores fokus på vores kunders forskellige behov. Vi ved om nogen, at der sjældent er en entreprise, som passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor kan du med valg af Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød være sikker på, at vi har kundens præferencer og behov i fokus. 

Brug vores viden og kompetencer

Vi deler gerne ud af vores ekspertise, og deltager i projekteringsfasen, med tekniske og bæredygtige løsningsforslag inden for alle vores kompetencer.

Gennem et samarbejde med os, har du en garanti for at få opstillet samtlige relevante og konkrete løsningsforslag, som er rettet mod den enkelte kundes behov. Det betyder, at du får mest glæde og tilfredshed ud af din investering. Dette kan samtidig kombineres med, at vi fremstiller den mest fordelagtigt entreprise for dig. 

En kompetent samarbejdspartner

Vælger du Bedre Energi Birkerød - Poul Sejr Nielsen A/S som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført af kompetente, ansvarlige og kvalitetsbevidste projektledere og håndværkere, som positivt medvirker til en succesfuld gennemførsel af projekterne.

Overlad trygt opgaven til os – vi kommer i hele regionen som i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Et netværk af muligheder

Grundet vores medlemskab af Bedre Bad - Bedre Energi har vi et stærkt og kompetent netværk i ryggen. Med udgangspunkt i sparring blandt vores dygtige kollegaer får vi løbende opdateret vores viden i markedet. Vi ved om nogen, at vi befinder os i et marked, som løbende er i udvikling, og derved gør vi stor brug af vores netværk. Om end det gælder de nyeste arbejdsteknikker inden for fagentrepriser, lovgivningen eller noget helt tredje, så står vi rigtig stærk med vores viden. 

Entreprise som en totalløsning

Når vi udfører entrepriser for vores kunder, så foregår det oftest via totalløsnings-konceptet. En totalløsning er din garanti for et fuldt ud tilfredsstillende projekt, og et håndværksmæssigt godt resultat. Totalløsning betyder, at vi overtager projektet fra planlægningsfasen, og sørger for alle praktiske opgaver frem til projektets afslutning.

Har du f.eks. et totalentreprise projekt, hvor din boligforening skal totalrenoveres, så planlægger vi projektet i samarbejde med kunden. Herefter sørger vi for kvalitets leverancer fra vores store leverandørnetværk. Vi har arbejdet sammen med vores leverandører i mange år, så vi ved at de lever op til vores høje krav til kvalitet. I forbindelse med arbejdets udførelse vil vi stå for at hyre og koordinere med alle nødvendige håndværkere. Vi sikrer at elektrikeren, tømreren og mureren kommer i den rigtige rækkefølge, og til den rigtige tid. På den måde kan vi maksimere effektiviteten i arbejdsprocessen. Når projektet er afsluttet, sørger vi for en grundig oprydning, og vi forlader først projektet, når kunden er 100% tilfreds. Med en totalløsning, har du muligheden for at læne dig tilbage, og blot vente på det færdige projekt. Du vil yderligere kun have os som kontaktperson, da vi overser alle andre praktiske opgaver. Det betyder, at du blot kan ytre dine ønsker og ændringer til os, så sørger vi for at det kommer til at ske. Vores erfaring siger os, at dette er langt den bedste løsningsmodel, da det sikrer vores kunder det bedste resultat, og den højeste service undervejs.

Kontakt os allerede i dag 

Vi håber, at vi fremtiden kan være din professionelle samarbejdspartner. Med vores store engagement og effektivitet, uden at gå på kompromis med kvaliteten, kommer du sikkert i mål med din næste entreprise. Hvis du måtte have nogen eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og står klar med råd og vejledning. Du finder vores kontaktinformationer her

Læs mere om de opgaver, vi udfører for erhvervskunder: