Entrepriser

Vi har en mangeårig tradition for at udføre entrepriser i alle entrepriseformer. Vi har kompetencer inden for alle fagentrepriser.

  • Hoved- og totalentrepriser
  • Storentrepriser
  • Teknikentrepriser

Vores erhvervskundebase spænder meget bredt ligefra flere forskellige typer af produktions- og handelsvirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner. Derved har vi genereret en meget bred erfaring inden for entrepriser. Derved er det relevant at tale om vores fokus på vores kunders forskellige behov. Vi ved om nogen, at der sjældent er en entreprise, som passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor kan du med valg af Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød være sikker på, at vi har kundens præferencer og behov i fokus. 

Brug vores viden og kompetencer

Vi deler gerne ud af vores ekspertise, og deltager i projekteringsfasen, med tekniske og bæredygtige løsningsforslag inden for alle vores kompetencer.

Gennem et samarbejde med os er det samtidig din garanti for, at få opstillet samtlige relevante og konkrete løsningsforslag, som er rettet mod den enkelte kundens behov. Det betyder, at du får mest glæde og tilfredshed af din investering. Dette kan samtidig kombineres med, at vi fremstiller den mest fordelagtigt entreprise for dig. 

En kompetent samarbejdspartner

Vælger du Bedre Energi Birkerød - Poul Sejr Nielsen A/S som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført af kompetente, ansvarlige og kvalitetsbevidste projektledere og håndværkere, som positivt medvirker til en succesfuld gennemførsel af projekterne.

Overlad trygt opgaven til os – vi kommer i hele regionen som i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Et netværk af muligheder

Grundet vores medlemsskab af Bedre Bad - Bedre Energi har vi et stærkt og kompetent netværk i ryggen. Med udgangspunkt i sparring blandt vores dygtige kollegaer får vi løbende opdateret vores viden i markedet. Vi ved om nogen, at vi befinder os i markedet, som løbende er i udvikling, og derved gør vi stor brug af vores netværk. Om end det gælder de nyeste arbejdsteknikker inden for fagentrepriser, lovgivningen eller noget helt tredje, så står vi rigtig stærk med vores viden. 

Kontakt os allerede i dag 

Vi håber, at vi fremtiden kan være din professionelle samarbejdspartner. Med vores store engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten kommer du sikkert i mål med din næste entreprise. Hvis du måtte have nogen eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og står klar med råd og vejledning. Du finder vores kontaktinformationer her