FJERNVARME

Vi udfører alle former for fjernvarmeinstallationer i bygninger og i jord. Fra almindelige husinstallationer til store teknikcentraler i boligforeninger, kontorbygninger og industriejendomme.

Der findes utallige forskellige fjernvarmeopgaver. Her på siden har vi forsøgt at liste en række af de opgaver, som vi for nyligt har løst for en række af vores erhvervskunder. Hvis netop din opgave ikke skulle være listet her, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål alligevel. Vi besidder en stor viden og erfaring, som gør det muligt at løse en bred vifte af fjernvarmeopgaver. 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyer en løsning, som netop stemmer overens med dine specifikke behov og præferencer. Det er din garanti for, at du får mest ud af din investering, og bliver tilfreds med installationen mange år ud i fremtiden. 

Spar penge med fjernvarme 

Du kan med omskiftning af din nuværende opvarmningsform spare mange penge på din energiregning. Årsagen heraf skal findes ved, at en fjernvarmeløsning er en betydelig billigere opvarmningsform sammenlignet med andre løsninger. Med et fjernvarmeanlæg kan du mærke positive ændringer på din regning hver måned, det kan altså spare dig for mange penge i det lange løb.

Dette er ekstremt vigtigt at have med i sine overvejelser ved valg af alternativ energiform. Det betyder altså, at den positive besparelse kan betale en del af investeringen tilbage, hvis man ser det ud fra et langsigtet perspektiv. Samtidig påvirker det også miljøet positivt, hvilket er grundet ud fra en langt bedre udnyttelse af ressourcerne. 

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har sikret mange glade erhvervskunder gennem tiderne, og ser frem til, at du kan blive en del af de fremtidige statistikker. Hos Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød står vi klar med gode råd og kyndig ekspert vejledning. Lad os være din professionelle samarbejdspartner til fremtidige projekter. Du finder vores kontaktinformationer her

Speciale: jordledninger og teknikcentraler

Vi er specialister i renovering og udskiftning af jordledninger og teknikcentraler for blandt andet de større boligforeninger og ejendomsadministratorer. Vi har gennem mange år oparbejdet en erfaring, der gør os i stand til at planlægge og udføre fjernvarmerenovering i beboede ejendomme med meget begrænsede gener for beboerne.

Renovering og udskiftning af jordledninger og teknikcentraler kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Ved valg af os sikrer vi, at projektet bliver leveret til den rigtige tid i den aftalte høje kvalitet. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.  

Uanset størrelsen eller omfanget kan du forvente den samme tilgang til opgaverne gennem vores store engagement samt fokus på effektivitet og kvalitet. 

Der er mange fordele ved fjernvarme

Når det kommer til fjernvarme, er der mange fordele at hente ved at anvende fjernvarme, som opvarmningsform til ejendommen. Selve installationen af anlægget er nemlig enkel og derfor billig. Skifter du fra f.eks. et gammelt oliefyr, så kan du spare op til 50% på varmeregningen. Det betyder også, at en investering i fjernvarme relativt hurtigt tjener sig selv ind igen. Fjernvarmeanlægget er relativt billigt i drift, og du kan se frem til et anlæg med stabil drift. Fjernvarmeinstallationen består nemlig af få meget gennemtestede komponenter. Derudover er fjernvarme en miljøvenlig opvarmningsform, da varmen oftest kommer fra afbrændt affald, og overskudsvarme fra produktionen af elektricitet. Den sidste fordel vi vil nævne, er at ansvaret for driften ligger hos fjernvarmeværket, hvilket giver dig en høj forsyningssikkerhed.

Certificerede medarbejdere

Vores medarbejdere er i besiddelse af alle de fornødne certifikater udstedt af anerkendt prøvningsinstitut samt muffecertifikater fra kendte leverandører. Vi ved altså hvad vi har med at gøre, og hvordan opgaven løses mest optimalt ud fra de givne forudsætninger. 

Den billige fjernvarme

Vi medvirker til etablering af fjernvarme, hvor det er den foretrukne opvarmningsform. Vores aktiviteter foregår i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for erhvervskunder: