Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Fjernvarme

Vi udfører alle former for fjernvarmeinstallationer i bygninger og i jord. Fra almindelige husinstallationer til store teknikcentraler i boligforeninger, kontorbygninger og industriejendomme.

Der findes utallige forskellige fjernvarmeopgaver. Her på siden har vi forsøgt at liste en række af de opgaver, som vi for nyligt har løst for en række af vores erhvervskunder. Hvis netop din opgave ikke skulle være listet her, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål alligevel. Vi besidder en stor viden og erfaring, som gør det muligt at løse en bred vifte af fjernvarmeopgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Spar penge med fjernvarme

Du kan med omskiftning af din nuværende opvarmningsform spare mange penge på din energiregning. Årsagen heraf skal findes ved, at en fjernvarmeløsning er en betydelig billigere opvarmningsform sammenlignet med andre løsninger. Med et fjernvarmeanlæg kan du mærke positive ændringer på din regning hver måned, det kan altså spare dig for mange penge i det lange løb.

Dette er ekstremt vigtigt at have med i sine overvejelser ved valg af alternativ energiform. Det betyder altså, at den positive besparelse kan betale en del af investeringen tilbage, hvis man ser det ud fra et langsigtet perspektiv. Samtidig påvirker det også miljøet positivt, hvilket er grundet ud fra en langt bedre udnyttelse af ressourcerne.

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har sikret mange glade erhvervskunder gennem tiderne, og ser frem til, at du kan blive en del af de fremtidige statistikker. Hos Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød står vi klar med gode råd og kyndig ekspert vejledning. Lad os være din professionelle samarbejdspartner til fremtidige projekter. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Speciale: jordledninger og teknikcentraler

Vi er specialister i renovering og udskiftning af jordledninger og teknikcentraler for blandt andet de større boligforeninger og ejendomsadministratorer. Vi har gennem mange år oparbejdet en erfaring, der gør os i stand til at planlægge og udføre fjernvarmerenovering i beboede ejendomme med meget begrænsede gener for beboerne.

Renovering og udskiftning af jordledninger og teknikcentraler kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Ved valg af os sikrer vi, at projektet bliver leveret til den rigtige tid i den aftalte høje kvalitet. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Uanset størrelsen eller omfanget kan du forvente den samme tilgang til opgaverne gennem vores store engagement samt fokus på effektivitet og kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Der er mange fordele ved fjernvarme

Når det kommer til fjernvarme, er der mange fordele at hente ved at anvende fjernvarme, som opvarmningsform til ejendommen. Selve installationen af anlægget er nemlig enkel og derfor billig. Skifter du fra f.eks. et gammelt oliefyr, så kan du spare op til 50% på varmeregningen. Det betyder også, at en investering i fjernvarme relativt hurtigt tjener sig selv ind igen. Fjernvarmeanlægget er relativt billigt i drift, og du kan se frem til et anlæg med stabil drift. Fjernvarmeinstallationen består nemlig af få meget gennemtestede komponenter. Derudover er fjernvarme en miljøvenlig opvarmningsform, da varmen oftest kommer fra afbrændt affald, og overskudsvarme fra produktionen af elektricitet. Den sidste fordel vi vil nævne, er at ansvaret for driften ligger hos fjernvarmeværket, hvilket giver dig en høj forsyningssikkerhed.

Certificerede medarbejdere

Vores medarbejdere er i besiddelse af alle de fornødne certifikater udstedt af anerkendt prøvningsinstitut samt muffecertifikater fra kendte leverandører. Vi ved altså hvad vi har med at gøre, og hvordan opgaven løses mest optimalt ud fra de givne forudsætninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Serviceeftersyn af fjernvarmeanlæg:

Hos Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød forstår vi vigtigheden af et velfungerende fjernvarmeanlæg. Derfor tilbyder vi regelmæssige serviceeftersyn til både erhvervskunder og private boligejere. Vores certificerede teknikere gennemgår dit anlæg med omhu for at sikre, at alt fungerer optimalt, og at eventuelle slidte dele udskiftes rettidigt. Et regelmæssigt serviceeftersyn kan forlænge anlæggets levetid, forbedre effektiviteten og forebygge uventede nedbrud. Kontakt os i dag for at planlægge dit næste serviceeftersyn og sikre, at dit fjernvarmeanlæg fortsætter med at yde sit bedste.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Klar til et Serviceeftersyn af Dit Fjernvarmeanlæg eller Etablering af Fjernvarme?

Vi medvirker til etablering af fjernvarme, hvor det er den foretrukne opvarmningsform. Vores aktiviteter foregår i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet. Vores erfarne og certificerede teknikere sikrer et professionelt serviceeftersyn, der matcher dine specifikke behov. Spar tid og penge ved at sikre, at dit anlæg fungerer optimalt. Kontakt os i dag på telefon eller udfyld vores online kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Hos Poul Sejr Nielsen A/S er din tilfredshed vores prioritet!

Læs mere om de opgaver, vi udfører for erhvervskunder:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.