Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Udbedring af forsikringsskade i erhverv

Når forsikringsskader opstår, så er både tid og hurtig indsats vigtige parametre. Begge disse krav opfylder vi hos Bedre Bad Birkerød – Poul Sejr Nielsen A/S.

Vi står klar til at rykke ud og løse enhver type opgave i forbindelse med forsikringsskade i erhverv. Nogle eksempler herpå er:

  • Hjælp til udbedring af forsikringsskade
  • Udbedring af vandskade og fugtskade
  • Udbedring af rørskade med lækagesøgning
  • Udbedring af stormskader – eksempelvis vandindtrængning fra taget

Uanset hvilken forsikringsskade der er opstået i din virksomhed, så rykker vi lynhurtigt ud og løser problemet. Det er jo sådan med forsikringsskader, at de kommer uventet og oftest ubelejligt. Men frygt ej – vi står til rådighed med dygtige og kompetente medarbejdere lige fra første kontakt. Det gælder også når vi tager kontakten til dit forsikringsselskab og får alle oplysninger på bordet når skaden skal anmeldes. Vi er også behjælpelige med det efterfølgende møde med taksator og koordinering af eventuelle håndværkere, der skal til for at renovere.

Derfor bør du kontakte os øjeblikkeligt efter at skaden er sket, da vi kan være behjælpelige fra dag 1.

Bedre Bad - Bedre Energi - Viessmann varmepumper til erhverv - erhverv montering, service og vedligeholdelse -

Vi løser enhver forsikringsskade for erhverv

Hos Poul Sejr Nielsen A/S har vi et team af kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe med enhver type af forsikringsskader. Samtidigt har vi et stærkt samarbejde med lokale håndværkere. Uanset om der er opstået ødelagt sanitet, rørskader eller stormskader, så klarer vi sagen. Med andre ord, er det kombinationen af intern knowhow samt et bredt, lokalt netværk gør os i stand til at løse enhver forsikringsskade med høj effektivitet.

Vi sørger for at rykke ud hurtigst muligt, da vi med hurtig indsats kan begrænse skadens omfang og de voksende omkostninger. Vi udbedrer forsikringsskader i Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Pålidelig samarbejdspartner

Når du vælger Bedre Bad Birkerød – Poul Sejr Nielsen A/S som samarbejdspartner til forsikringsskaden, så får du en pålidelig samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedst mulige service. Dette gælder både i rådgivningsprocessen samt den praktiske udbedring af problemet.

Det er ligeså vigtigt, at du får fat i en uddannet håndværkstaksator, når uheldet har været ude og du skal have vurderet en forsikringsskade. Det er nemlig din garanti for, at du får en korrekt og fair vurdering af skadens omfang, og at du modtager det præcise erstatningsbeløb. Du kan være sikker på, at vi hos Bedre Bad Birkerød forholder os objektivt til opgaven. Vi er hverken på din eller forsikringsselskabets side. Vores fornemmeste opgave, er at sikre den helt rigtige vurdering, som kan tilfredsstille begge parter.

Vi har samarbejdet med forsikringsselskaberne i mange år, og har derfor et ry for at udføre vores arbejde til punkt og prikke. Du er garanteret en grundig gennemgang af skaden, som har fokus på alle relevante aspekter. Vi sørger for altid at være opdaterede omkring de nyeste teknikker og produkter på markedet. Det er nødvendigt for at kunne give den mest retvisende vurdering af skaden, og derved leve op til både dine og forsikringsselskabets krav.

Kontakt os på tlf. eller skriv en mail og lad os finde en løsning på problemet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.