SERVICE

Hvis du vælger Bedre Bad - Bedre Energi i Birkerød som din servicepartner, får du kyndig rådgivning og planlægning samt håndværk i høj kvalitet som beskrevet i aftalen. Vi overholder altid vores aftaler.

Vi er specialister i service og vedligeholdelse for både privat og erhverv. Nedenfor har vi listet en række eksempler på de erhvervskunder, som vi har serviceret indenfor den sidste periode:

  • Flere forskellige typer af virksomheder

  • Offentlige institutioner

  • Boligforeninger

Vi tilbyder aftaler inden for alle vores kompetencer. Hos Poul Sejr Nielsen i Birkerød er vi altid opdateret med den nyeste viden. Vidste du eksempelvis, at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden? Det er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører, som er etableret over hele Danmark. Det betyder vi har mulighed for sparring, blandt vores dygtige kollegaer, og derfor altid er opdateret med den nyeste viden på markedet. Om end det gælder arbejdsteknikker, lovgivning, valg af produkter eller noget helt fjerde. Du kan her på siden læse om de mange fordele, som en serviceaftale kan give dig.

Døgnvagt: Hurtig indsats

Som fast erhvervskunde kan du få døgnvagt, så du hurtigt kan få den rette hjælp, når det gælder. Vi yder akut hjælp til vores erhvervskunder i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Akutte problemer planlægger sjældent sig selv, og kan ske på alle tider af døgnet, hvilket også gælder udenfor vores normale åbningstid. Vi kunne aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken. Så hvis uheldet er ude, så står vi klar med et mandskab, som hurtigt kan rykke ud. En hurtig udredning af skaden mindsker nemlig omkostningerne på længere sigt. 

Hvorfor er service vigtigt?

Det er rigtig vigtig for alle dine installationer og anlæg. Mange installationer og anlæg bliver dagligt udsat for slitage, og kræver derfor med tiden vedligeholdelse. Der er flere årsager til hvorfor service er rigtig vigtigt.

Først og fremmest er det med til at øge levetiden på dine installationer og anlæg. Det er med andre ord meget fordelagtigt, at oprette en serviceaftale, så du netop har mulighed for at udskyde din investering til fremtiden.

For det andet så kræver dine installationer og anlæg vedligeholdelse, så din virksomhed fortsat kan maksimere sin drift. Det skal altså forstås sådan, at du igennem en serviceaftale fortsat kan opretholde en maksimale drift. Det betyder altså, at du optimerer dine ressourcer optimalt. Ved optimering af virksomhedens drift er der to fordele. For det første har virksomhederne mulighed for at minimere sine omkostningerne, da de sparer penge på deres vand- og varmeregning. Ligeledes påvirker det også naturen positivt, som kommer mange af os til gode i fremtiden.

Hvilken service kan vi tilbyde dig?

Hos Bedre Bad Birkerød kan vi tilbyde dig effektiv service i høj kvalitet. Når virksomheder bestiller en serviceaftale, så får de besøg af én af vores kompetente VVS-installatører. Her vil vores dygtige medarbejder, derefter gennemgå installationerne og anlæggene fra a til z. Løbende udskifter vi relevante komponenter og dele, som i høj grad bliver udsat for slitage. Ligeledes foretager vi også relevante målinger, som kan være nødvendige for at yde den bedste service.

Vi planlægger altid vores besøg efter virksomhedernes behov. Bedre Bad Birkerød er nemlig bevidst med, at ingen virksomhed er ens, og dermed har individuelle præferencer og behov. Derfor tilpasser vi altid vores service, så vi er til så lidt gene som muligt. Fælles for alle serviceaftaler er, at virksomhederne altid vil møde en imødekommende og kompetent medarbejdere, som tager opgaven meget seriøst. Vi løser altid opgaven med stort engagement i høj kvalitet.

Hvis du mod forventningerne stadig skulle være i tvivl om de mange fordele ved en aftale gennem os, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Tag endelig kontakt til os for en uforpligtende snak.