Kedelrum erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Professionel servicepartner til erhverv i Birkerød og omegn

Vælger du Bedre Bad – Bedre Energi i Birkerød som din servicepartner, får du altid kyndig rådgivning og planlægning samt håndværk i høj kvalitet som beskrevet i aftalen. Vi overholder altid vores aftaler.

Vi er specialister i service og vedligeholdelse for både privat og erhverv. Nedenfor har vi listet en række eksempler på de erhvervskunder, som vi har serviceret inden for den sidste periode:

  • Produktionsvirksomheder
  • Industri- og erhvervsejendomme
  • Erhverv – kontor og detail
  • Byggeri
  • Offentlige institutioner
  • Boligforeninger og boligselskaber

Vi tilbyder aftaler inden for alle vores kompetencer. Hos Poul Sejr Nielsen i Birkerød er vi altid opdateret med den nyeste viden. Vidste du eksempelvis, at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden? Det er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører, som er etableret over hele Danmark. Det betyder at vi har mulighed for sparring, blandt vores dygtige kollegaer, og derfor altid er opdateret med den nyeste viden på markedet. Hvad end det gælder arbejdsteknikker, lovgivning, valg af produkter eller noget helt fjerde – så er vi helt sikre på, at vi har kompetencerne til at hjælpe dig. Du kan her på siden læse om de mange fordele, som en serviceaftale kan give dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Hurtig indsats døgnet rundt

Som fast erhvervskunde kan du få døgnvagt, så du hurtigt kan få den rette hjælp, når det gælder. Vi yder akut hjælp til vores erhvervskunder i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Akutte problemer planlægger sjældent sig selv, og kan ske på alle tider af døgnet, hvilket også gælder udenfor vores normale åbningstid. Vi kunne aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken. Så hvis uheldet er ude, så står vi klar med et mandskab, som hurtigt kan rykke ud. En hurtig udredning af skaden mindsker nemlig omkostningerne på længere sigt.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Hvorfor er service vigtigt?

Service og vedligeholdelse er vigtigt for ALLE dine installationer og anlæg. Mange installationer og anlæg bliver dagligt udsat for slitage, og kræver derfor med tiden vedligeholdelse og service. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød er vi ekspert inden for service og vedligehold, og står altid klar til at servicere dig eller din virksomheds installationer og anlæg. Der er mange gode grunde til at vælge os som din servicepartner – her er et par af dem;

Først og fremmest er det med til at øge levetiden på dine installationer og anlæg. Det er med andre ord meget fordelagtigt at oprette en serviceaftale, så du netop har mulighed for at udskyde din investering til fremtiden.

For det andet så kræver dine installationer og anlæg vedligeholdelse, så din virksomhed fortsat kan maksimere sin drift. Det skal altså forstås sådan, at du igennem en serviceaftale fortsat kan opretholde den maksimale drift. Det betyder altså, at du optimerer dine ressourcer optimalt. Ved optimering af virksomhedens drift er der to fordele. For det første har virksomhederne mulighed for at minimere sine omkostninger, da de sparer penge på deres vand- og varmeregning. Ligeledes påvirker det også naturen positivt, som kommer mange af os til gode i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Hvilken service kan vi tilbyde dig?

Hos Bedre Bad Birkerød kan vi tilbyde dig effektiv service i høj kvalitet. Når virksomheder bestiller en serviceaftale, så får de besøg af én af vores kompetente VVS-installatører. Her vil vores dygtige medarbejder, derefter gennemgå installationerne og anlæggene fra a til z. Løbende udskifter vi relevante komponenter og dele, som i høj grad bliver udsat for slitage. Ligeledes foretager vi også relevante målinger, som kan være nødvendige for at yde den bedste service.

Vi planlægger altid vores besøg efter virksomhedernes behov. Bedre Bad Birkerød er nemlig bevidst med, at ingen virksomhed er ens, og dermed har individuelle præferencer og behov. Derfor tilpasser vi altid vores service, så vi er til så lidt gene, som muligt. Fælles for alle serviceaftaler er, at virksomhederne altid vil møde en imødekommende og kompetent medarbejdere, som tager opgaven meget seriøst. Vi løser altid opgaven med stort engagement i høj kvalitet.

Hvis du mod forventningerne stadig skulle være i tvivl om de mange fordele ved en aftale gennem os, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Tag endelig kontakt til os for en uforpligtende snak.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.