Vedvarende energi og energivejledning

Stigende interesse for vedvarende energi

Vi har observeret en stigende interesse for vedvarende energi og grønne energiløsninger de seneste år. Det er en trend, som vi helhjertede kan støtte op omkring. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Birkerød har vi i lang tid haft foden inden for den verden af muligheder, som vedvarende og alternativ energi ligger op til. Vi har stor erfaring med klimavenlige energiløsninger og energioptimerg af huse, og har efterhånden udført mange projekter, som har givet vores kunder markante besparelser på energibudgettet, samtidigt med at deres energiforbrug nu er gået over til grøn energi. Det kalder vi en win-win situation – og vi kan også hjælpe dig med at skifte over i de grønne spor.

Vores certificerede energivejledere er uddannede i at energioptimere bygninger og skabe de største energibesparelser for vores kunder. Vi har mange års erfaring og er desuden eksperter i at levere løsninger, som er tilpasset til vores kunders individuelle ønsker og behov. Er du interesseret i dine muligheder med vedvarende energi og energioptimering af dit hus, så er vi klar med vejledning og gode råd. Agter du at følge op på din interesse, så er vi også klar med kompetente håndværkere, som kan skabe den helt rigtige energiløsning for dig.

Start med et uforpligtende møde

Står du foran at skulle udskifte din nuværende energikilde eller skal bygge nyt hus, så kontakt vores specialister og aftal et uforpligtende møde. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste og økonomisk mest fordelagtige løsning. Ring på tlf. 45 81 55 77 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Vi kan rådgive om bl.a.:

  • Varmepumper
  • Naturgas
  • Gulvvarme
  • Fjernvarme
  • Varmeveksler
  • Varmegenvinding
  • Jordvarme
  • Solvarme

Når vi snakker vedvarende energi og energioptimering, så kommer vi ikke uden om de helt store emner: Fjernvarme, Jordvarme og solvarme. Det er nogle af de mest miljøvenlige løsninger i markedet lige nu, og det er også løsninger som på lang sigt, vil kunne reducere dit energiforbrug og din energiregning markant.

Fjernvarme er den billigste af de 3 former, da installationen og serviceringen er relativ simpel. Samtidig udleder denne løsning også meget lidt CO2, da varmen oftest stammer fra afbrændingen af affald, eller overskydende varme fra energiproduktion.

Ønsker du den helt grønne løsning, så er både jordvarme og solvarme nogle gode bud. Løsningerne kan faktisk også kombineres, så energien fra solvarmen bruges til at drive jordvarmeanlægget. Det tillader dig at producere din egen varme og energi, og det kan gøre dit energiforbrug nærmest CO2 neutralt.

Kort om de vedvarende energiformer

Fjernvarme til erhverv og private

Fjernvarme er der hvor dit hus får varmt vand tilsendt fra et kræftværk. Med et installeret fjernvarmeanlæg i din bolig vil varmen udtrækkes og fordeles i dit hjem til opvarmning af vand og af bolig. Når varmen fra vandet er udnyttet, vil blive sendt retur til varmekraftværket, for at blive genopvarmet. Og sådan køre det i ring igen og igen.

Jordvarme til erhverv og private

Jordvarme skal ikke forveksles med gulvvarme. Ved jordvarme graver man slanger ned under jorden i sin have. For langt nede i jorden er der altid meget varmere end på overfladen. I slangerne der ligges under jorden, strømmer vand igennem ved hjælp af en varmepumpe man skal have installeret, der tilhører jordvarmeanlægget. Når vandet strømmer rundt i slangerne i jorden, vil jorden afgive varme til vandet. Vandet vil afgive dets varme fra jorden, inde i huset, og løbe tilbage gennem slangerne ud og ned i jorden, for at genopvarme sig selv. Præcis samme princip som ved fjernvarme. Jordvarme giver også både varmt vand og opvarmer huset.

Solvarme til erhverv og private

Solvarme får du fra solfangere. Solfangerne er tilkoblet et solvarmeanlæg. Mellem solfangerne og solvarmeanlægget kører der, ligesom ved de to andre varmeformer, vand frem og tilbage. Væsken oppe ved solfangerne varmes op, hvorefter det føres ned i din varmtvandsbeholder og afgiver dets varme. Solvarmeanlæg kan du få, så det kun opvarmer vand. Eller til at opvarme både vand og bolig.

Få et overblik over dit energiforbrug gennem Energivejlederen

Vi er med i Energivejlederordningen, hvilket betyder at vi har specielt uddannede medarbejdere. De kan give dig en helhedsvurdering af, hvor det kan betale sig at sætte ind for at spare på energien i din ejendom og derved give anledning til en total energioptimerng af dit hus. Det er hvad vi kalder et energitjek, og her vil vores certificerede energivejledere gennemgå hele din ejendom, og udarbejde et dokumenteret forslag til, hvor det vil kunne betale sig at investere i energirenovering.

Med et energitjek foretaget af Bedre Energi Birkerød, er du rigtig godt på vej mod en energioptimeret bolig. Husk at en investering i energioptimering af ejendommen, meget ofte tjener sig selv ind igen. Det sker i form af reducerede varme og energiregninger hver eneste år efter optimeringen.

Er du interesseret i at høre mere om et energitjek, og dine muligheder for at energioptimere ejendomme, så finder du yderligere information lige her.

Totalløsning – vi styrer processen

Som energientreprenør påtager vi os gerne styring og koordinering af din energirenovering. Med os som samarbejdspartner kan du være sikker på, at forbedringerne udføres i høj kvalitet og afleveres til den aftalte tid.

En totalløsning tillader, at du læner dig tilbage og blot venter på det færdige projekt. Vi har som sagt styr på alt det praktiske, og din eneste nødvendige kontaktperson er Bedre Bad Birkerød. Du giver blot lyd, så sørger vi for at dine ønsker bliver implementeret.

Energi – i by og på land

Vi skaber besparende og solide energiløsninger og udfører energivejledning i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Er du i markedet for ny varmeløsning og befinder dig i vores markedsområde, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.
Ring allerede i dag på tlf. 45 81 55 77.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for privatpersoner: