Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Vedvarende energi og energivejledning

Vi har observeret en stigende interesse for vedvarende energi og grønne energiløsninger de seneste år. Det er en trend, som vi helhjertede kan støtte op omkring. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød har vi i lang tid haft foden inden for den verden af muligheder, som vedvarende og alternativ energi ligger op til. Vi har stor erfaring med klimavenlige energiløsninger og energioptimerg af bygninger, og har efterhånden udført mange projekter, som har givet vores kunder markante besparelser på energibudgettet.

Vores certificerede energivejledere er uddannede i at energioptimere bygninger og skabe de største energibesparelser for vores kunder. Vi har mange års erfaring og er desuden eksperter i at levere løsninger, som er tilpasset til vores kunders individuelle ønsker og behov. Er du interesseret i dine muligheder med vedvarende energi og energioptimering, så er vi klar med vejledning og gode råd.

Grundfos varmestyring erhverv

Start med et uforpligtende møde

Står du foran at skulle udskifte din nuværende energikilde eller skal bygge nyt, så kontakt vores specialister og aftal et uforpligtende møde. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste og økonomisk mest fordelagtige løsning. Ring på tlf. eller mail for at høre mere.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Kort om de vedvarende energiformer

Fjernvarme er der hvor dit hus får varmt vand tilsendt fra et kræftværk. Med et installeret fjernvarmeanlæg vil varmen udtrækkes og fordeles i dit hjem til opvarmning af vand og af bygningen. Når varmen fra vandet er udnyttet, vil blive sendt retur til varmekraftværket, for at blive genopvarmet. Og sådan køre det i ring igen og igen.

Jordvarme skal ikke forveksles med gulvvarme. Ved jordvarme graver man slanger ned under jorden. For langt nede i jorden er der altid meget varmere end på overfladen. I slangerne der ligges under jorden, strømmer vand igennem ved hjælp af en varmepumpe. Når vandet strømmer rundt i slangerne i jorden, vil jorden afgive varme til vandet. Vandet vil afgive dets varme fra jorden, inde i bygningen, og løbe tilbage gennem slangerne ud og ned i jorden, for at genopvarme sig selv. Præcis samme princip som ved fjernvarme.

Solvarme får du fra solfangere. Solfangerne er tilkoblet et solvarmeanlæg. Mellem solfangerne og solvarmeanlægget kører der vand frem og tilbage. Væsken oppe ved solfangerne varmes op, hvorefter det føres ned i din varmtvandsbeholder og afgiver dets varme.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Få et overblik over dit energiforbrug gennem Energivejlederen

Vi er med i Energivejlederordningen, hvilket betyder at vi har specielt uddannede medarbejdere. De kan give dig en helhedsvurdering af, hvor det kan betale sig at sætte ind for at spare på energien i din ejendom og derved give anledning til en total energioptimerng.

Totalløsning – vi styrer processen

Som energientreprenør påtager vi os gerne styring og koordinering af din energirenovering. Med os som samarbejdspartner kan du være sikker på, at forbedringerne udføres i høj kvalitet og afleveres til den aftalte tid.

Climaveneta erhverv

Energi – i by og på land

Vi skaber besparende og solide energiløsninger og udfører energivejledning i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Er du i markedet for ny varmeløsning, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring allerede i dag på tlf.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for privatpersoner:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.