Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Skab et bedre indeklima med et ventilationssanlæg

Vi oplever desværre nogle gange, at visse virksomheder nedprioriterer en god ventilation på hele arbejdspladsen. Dette er ekstremt vigtigt, da et ordentligt indeklima er lig med et ordentligt arbejdsmiljø. Et ordentligt indeklima afhænger altså af et godt og vedligeholdt ventilationsanlæg. Et ordentligt arbejdsmiljø er nødvendigt for at man kan præstere optimalt på arbejdspladsen. Dette kan Bedre Energi Birkerød med garanti være med til at løse for dig. Vi har mange års erfaring og viden. Det betyder, at vi kan udføre alle former for klimaanlæg til flere forskellige typer af erhverv.

Nedenfor har vi listet en række eksempler på erhverv, som vi for nyligt har sikret et godt indeklima og arbejdsmiljø:

  • Produktionshaller
  • Lager
  • Kontorer og mødelokaler

Alle fortjener et godt klimaanlæg. Vi skaber velfungerende ventilationsløsninger i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Hvis du ønsker en stærk samarbejdspartner, så skal du kontakte Bedre Energi Birkerød. Vi løser altid vores opgaver med stort engagement i høj kvalitet. Uanset opgavens omfang eller størrelse, oplever du altid at den samme service, og kvalitet i arbejdets udførelse.

Nedenfor har du mulighed for at læse om de mange fordele, som er forbundet med en velfungerende ventilation. Samtidig kan du læse hvilke overvejelser, som du kan gøre dig, når du skal investere i et nyt anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Langsigtede løsninger

Et nyt klimaanlæg kræver oftest en større investering. Det er derfor vigtigt, at din VVS-installatør er opdatereret med de nyeste muligheder på markedet, som netop passer bedst til den enkelte virksomheds individuelle præferencer og behov.

Hos Bedre Energi Birkerød er vi altid opdatereret med den nyeste viden på markedet. Vores viden bliver opdatereret gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde af professionelle VVS- installatører. Vi har derfor adgang til hurtig sparring, blandt vores kompetente kollegaer. Det betyder samtidig, at vi altid kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til flere forskellige behov. Med andre ord sikrer vi, at du derfor får den bedste langsigtede løsning.

Der er rigtig mange overvejelser, som er nødvendige at tage højde for, når en virksomhed skal ud at investere i et nyt ventilationsanlæg. Der er nemlig mange forskellige løsninger på markedet, og det kan være en jungle at finde netop den rigtige løsning. Det kan Bedre Energi Birkerød være med til at løse for dig. Hos os får du nemlig kyndig rådgivning omkring de mange forskellige løsninger, og samtidig tager vi også højde for den fremtidige vedligeholdelse og service. Dette er nemlig oftest et overset punkt, hvor det altså er vigtigt, at man også medregner de omkostninger, som måtte komme i fremtiden. Der kan nemlig være stor forskel på hvilke omkostninger, som er forbundet med den fremtidige vedligeholdelse og service af forskellige typer af ventilationsanlæg.

Som tidligere beskrevet kræver et nyt og velfungerende ventilationsanlæg oftest en større investering. Derfor kan du med fordel kontakte os. Bedre Energi Birkerød er altid imødekommende, og kan svare på de generelle tvivlsspørgsmål, som du måtte have. Vi finder sammen den løsning, som passer bedst til din virksomhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Fordele ved et velfungerende ventilationsanlæg

Velfungerende ventilation sikres ved, at virksomhedens drift fungerer optimalt. Det er altså et spørgsmål om, at virksomhedens ressourcer bliver udnyttet optimalt. Hvis virksomhederne ikke udnytter sine ressourcer optimalt, kan det mærkes på vand- og varmeregningen. Derfor kan et velfungerende anlæg være med til at mindske omkostningerne på denne post. Det betyder, at du kan spare penge på din vand- og varmeregning. Et velfungerende anlæg er ligeledes til gavn for miljøet, som oplever en positiv effekt heraf.

Vi håber, at du har fået nok information om ventilation her på siden. Hvis det mod forventning alligevel ikke er tilfældet, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer herunder. Hos Bedre Energi Birkerød er vi altid imødekommende, og håber, at vi kan være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.