VVS

Poul Sejr Nielsen A/S er i besiddelse af alle kompetencer og specialer inden for VVS.  Fra de traditionelle vand, varme og afløbsinstallationer i boliger til de mere komplicerede og avancerede erhvervs- og industri tekniske installationer. Fra den dryppende vandhane og løbende WC-cisterne til installation af store industriinstallationer og servicering af disse.

Uanset opgavens omfang eller størrelse bliver opgaverne altid løst med stort engagement i høj kvalitet. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for Certificeret Energivejleder i samarbejde med Teknologiske Institut. Det er din garanti for, at vi udføre vores arbejde i høj kvalitet. Dette er samtidig kombineret med vores store viden, som gør, at vi kan løse en bred vifte af VVS-opgaver for dig.

Vi er nemlig beviste med, at virksomheder sjældent er helt ens. Det betyder samtidig, at alle virksomheder har individuelle præferencer og behov. Dette forsøger vi altid at imødekomme, så vi eksempelvis er til så lidt gene som muligt, mens vi udfører vores opgave.

Nedenfor har vi listet en række eksempler på nogle typer af erhverv, som vi for nyligt har udført VVS-opgaver for:

  • Produktions- og handelsvirksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Foreninger

Vi håber, at vi i fremtiden kan være din professionelles samarbejdspartner. Sammen kan vi tilbyde netop de løsninger, som er mest optimale for den enkelte virksomhed. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Hvilke VVS opgaver løser vi? 

Nedenfor har vi forsøgt at liste en række af de VVS opgaver, som vi fornyeligt har løst for vores erhvervskunder. Her kan med fordel nævnes: 

  • VVS-installationer samt vedligeholdelse og service 
  • VVS-tjek 
  • Solvarme 
  • Fjernvarme
  • Køl

Hvis netop din VVS opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Med vores mange års erfaring og brede viden kan vi alligevel hjælpe dig i mål alligevel. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi i Birkerød tilbyder VVS-tjek til både mindre og større installationer. Her vil du få besøg af en kompetent VVS-installatør, som vil gennemgå dine installationer fra a til z. En grundig gennemgang af installationerne har til formål at sikre, at installationerne fungerer optimalt. Samtidig er det også relevant at se på, om installationerne er installeret korrekt ud fra de givne love og regler. Vi er nemlig specialister i fejlfinding, som samtidig kan være med til at mindske risikoen for uheld, og større reparationer i fremtiden. 

Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød har løst en bred vifte af køl-opgaver, som både omfatter køling af fødevarer, skøjtebaner eller et datacenter, som skal beskyttes mod overophedning. Vores brede erfaring og viden betyder, at vi kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt. Alt dette er kombineret med bæredygtige køleløsninger. 

Den fulde pakke

Hvis du står overfor etablering og udførelsen af et større projekt, som på nuværende tidspunkt virker uoverskueligt, så kan Bedre Bad - Bedre Energi i Birkerød være behjælpelige med at skabe overskuddet. Vi har nemlig i mange år haft ansvaret for totalløsninger til både privat og erhverv. Oftest kræver et projekt nemlig flere faggrupper, og her står vi klar med kontakten til de bedste lokale fagmænd. Vi har store kvalitets- og forventningskrav til os selv, ligesom vi sætter de samme store krav til vores samarbejdspartnere. Poul Sejr Nielsen A/S vil være styrmand i projektet, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig. Årsagen er selvfølgelig, at vi er din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. 

Vi kører gerne langt for dig

Vores medarbejdere er kompetente og professionelle fagfolk, som sætter en ære i at udføre håndværk i den højeste kvalitet. Og de kommer overalt i regionen - f.eks. i Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.