VVS

Poul Sejr Nielsen A/S er i besiddelse af alle kompetencer og specialer inden for VVS.  Fra de traditionelle vand, varme og afløbsinstallationer i boliger til de mere komplicerede og avancerede erhvervs- og industri tekniske installationer. Fra den dryppende vandhane og løbende WC-cisterne til installation af store industriinstallationer og servicering af disse.

Uanset opgavens omfang eller størrelse bliver opgaverne altid løst med stort engagement i høj kvalitet. Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi udføre vores arbejde i høj kvalitet. Dette er samtidig kombineret med vores store viden, som gør at vi kan løse en bred vifte af VVS-opgaver for dig.

Vi er nemlig bevist ved, at virksomheder sjældent er helt ens. Det betyder samtidig, at alle virksomheder har individuelle præferencer og behov. Dette forsøger vi altid at imødekomme, så vi eksempelvis er til så lidt gene som muligt, mens vi udfører vores opgave.

Nedenfor har vi listet en række eksempler på nogle typer af erhverv, som vi for nyligt har udført VVS-opgaver for:

  • Produktions- og handelsvirksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Foreninger

Vi håber, at vi i fremtiden kan være din professionelles samarbejdspartner. Sammen kan vi tilbyde netop de løsninger, som er mest optimale for den enkelte virksomhed. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Vi kører gerne langt for dig

Vores medarbejdere er kompetente og professionelle fagfolk, som sætter en ære i at udføre håndværk i den højeste kvalitet. Og de kommer overalt i regionen - f.eks. i Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.