Teknikrum med rør erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

VVS løsninger til erhverv

Poul Sejr Nielsen A/S er din lokale Bedre Bad VVS’er i Birkerød, som er i besiddelse af alle kompetencer og specialer inden for VVS.  Fra de traditionelle vand, varme og afløbsinstallationer i boliger til de mere komplicerede og avancerede erhvervs- og industri tekniske installationer. Fra den dryppende vandhane og løbende WC-cisterne til installation af store industriinstallationer og servicering af disse.

Uanset opgavens omfang eller størrelse bliver opgaverne altid løst med stort engagement i høj kvalitet. I vores VVS firma er vi autoriseret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for Certificeret Energivejleder i samarbejde med Teknologiske Institut. Det er din garanti for, at vi udfører vores arbejde i høj kvalitet. Dette er samtidig kombineret med vores store viden, som gør, at vi kan løse en bred vifte af VVS-opgaver og services for dig.

Vi er nemlig beviste med, at virksomheder sjældent er helt ens. Det betyder samtidig, at alle virksomheder har individuelle præferencer g behov. Dette forsøger vi altid at imødekomme, så vi f.eks. er til så lidt gene som muligt, mens vi udfører vores opgave.

Nedenfor har vi listet en række eksempler på nogle typer af erhverv, som vi for nyligt har udført VVS-opgaver for:

  • Produktions- og handelsvirksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Foreninger

Vi håber, at vi i fremtiden kan være din professionelles samarbejdspartner. Sammen kan vi tilbyde netop de løsninger, som er mest optimale for den enkelte virksomhed. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Hvilke VVS-opgaver løser vi?

Nedenfor har vi forsøgt at liste en række af de VVS-opgaver, som vi fornyeligt har løst for vores erhvervskunder. Her kan med fordel nævnes:

  • VVS-installationer samt vedligeholdelse og service
  • VVS-tjek
  • Solvarme
  • Fjernvarme
  • Køl

Hvis netop din VVS-opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Vi er et VVS firma med mange års erfaring og kan levere en bred vifte af vvs services. På baggrund af vores kompetencer og enorme know-how og viden, så kan vi hjælpe dig i mål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad – Bedre Energi i Birkerød tilbyder VVS-tjek til både mindre og større installationer. Her vil du få besøg af en kompetent VVS-installatør, som vil gennemgå dine installationer fra a til z. En grundig gennemgang af installationerne har til formål at sikre, at installationerne fungerer optimalt. Samtidig er det også relevant at se på, om installationerne er installeret korrekt ud fra de givne love og regler. Vi er nemlig specialister i fejlfinding, som samtidig kan være med til at mindske risikoen for uheld, og større reparationer i fremtiden.

Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød har løst en bred vifte af køl-opgaver, som både omfatter køling af fødevarer, skøjtebaner eller et datacenter, som skal beskyttes mod overophedning. Vores brede erfaring og viden betyder, at vi kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt. Alt dette er kombineret med bæredygtige køleløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Køb den fulde pakke – VVS totalløsning

Hvis du står overfor etablering og udførelsen af et større projekt, som på nuværende tidspunkt virker uoverskueligt, så kan Bedre Bad – Bedre Energi i Birkerød være behjælpelige med at skabe overskuddet med vores vvs service vi kalder totalløsning.

Vores VVS firma har i mange år haft ansvaret for totalløsninger til både privat og erhverv. Oftest kræver et projekt nemlig flere faggrupper, og her står vi klar med kontakten til de bedste lokale fagmænd. Vi har store kvalitets- og forventningskrav til os selv, ligesom vi sætter de samme store krav til vores samarbejdspartnere.

Poul Sejr Nielsen A/S vil være styrmand i projektet, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig. Årsagen er selvfølgelig, at vi er din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat.

Metro therm varme erhverv

Vi kører gerne langt for dig

Vores medarbejdere er kompetente og professionelle fagfolk, som sætter en ære i at udføre vvs services og håndværk i den højeste kvalitet. Og de kommer overalt i regionen – f.eks. i Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

VVS hjælp

Find og få retmæssig VVS hjælp hos os. Vi er et VVS firma der kan løse alle typer af opgaver og som del af Bedre Bad, har vi mulighed for konstant kompetenceudvikling. Hver gang der sker noget nyt i markedet med trends, byggeteknikker m.m, tager vi det til os og lærer kunsten udenad.

Vi tilbyder derfor et hav af VVS services. Skal vi hjælpe dig med at lave serviceeftersyn på dine installationer. Udskifte eller reparere utætte rør til radiatorer, vandhaner og toiletter. Montere ny vandhane, hjælpe med vejledning, installation og montering af ny varmekilde eller en totalrenovering af dit badeværelse. Uanset hvad, hvil vi gerne hjælpe dig i mål med dine projekter, store som små. Vi har værktøjet, vi har kompetencerne og yder god service igennem hele forløbet. Kontakt os for vvs hjælp nu, på tlf: 45 81 55 77.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.