KONTAKT

Bedre Bad Birkerød v/ Poul Sejr Nielsen A/S er en din professionelle VVS-installatør. Vi løser en bred vifte af forskellige opgaver. Uanset opgavens omfang eller størrelse oplever du altid stort engagement fra alle vores kompetente medarbejdere. Udførelsen af vores arbejde er altid udtrykt ved høj kvalitet.
Vidste du at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde af dygtige VVS-installatør. Derfor har vi altid mulighed for sparring, og kan derfor altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til dig.
Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel indtaste dine oplysninger nedenfor. Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Hvis du skulle have svært ved at beskrive opgaven, så ringer vi dig op i stedet.

Find os her

Nedenfor har vi listet vores generelle kontaktinformationer, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med os:

Klintehøj Vænge 7

3460 Birkerød

Tlf.: +45 45 81 55 77

Fax: +45 45 82 12 77

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Åbningstider

mandag           08.00-16.00

tirsdag              08.00-16.00

onsdag             08.00-16.00

torsdag            08.00-16.00

fredag              08.00-16.00

lørdag              Lukket

søndag            Lukket

Vi kører gerne langt

Din afstand er intet problem for os. Bedre Bad Birkerød kunne aldrig finde på at lade nogen af vores kunder være i stikken. Derfor kører vi gerne langt for dig. Vi løser eksempelvis opgaver i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.