Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød

Bedre Bad Birkerød v/ Poul Sejr Nielsen A/S er en din professionelle VVS-installatør. Vi løser en bred vifte af forskellige opgaver. Uanset opgavens omfang eller størrelse oplever du altid stort engagement fra alle vores kompetente medarbejdere. Udførelsen af vores arbejde er altid udtrykt ved høj kvalitet.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel indtaste dine oplysninger nedenfor. Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Hvis du skulle have svært ved at beskrive opgaven, så ringer vi dig op i stedet.

Adresse og kontaktoplysninger

Klintehøj Vænge 7
3460 Birkerød

Tlf.: 45 81 55 77
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fax: +45 45 82 12 77

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

 

Vi kører gerne langt

Din afstand er intet problem for os. Bedre Bad Birkerød kunne aldrig finde på at lade nogen af vores kunder være i stikken. Derfor kører vi gerne langt for dig. Vi løser eksempelvis opgaver i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi

Vidste du at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde af dygtige VVS-installatør. Derfor har vi altid mulighed for sparring, og kan derfor altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til dig.

Klik her for at læse mere om vores medlemskab og hvilke opgaver vi udfører.