Kvalitetssikring

Hos Bedre Bad Birkerød – Poul Sejr Nielsen A/S er kvalitet og godt håndværk to sider af samme sag. Derfor har vi fokus på kvalitetssikring gennem hele processen.

Vores kvalitetssikring starter allerede ved valg af samarbejdspartnere og leverandører. Vi har høje krav til kvalitet i de produkter vi monterer og installerer og derfor har vi igennem mange år samarbejdet med et fast leverandørnetværk.

Kvalitetssikringen fortsætter i planlægningen og projekteringen, hvor vi igennem totalløsninger sørger for at hyre de rette håndværkere. Vi sikrer at elektrikeren, tømreren og mureren kommer i den rigtige rækkefølge og til den rette tid, så vi maksimerer effektiviteten i arbejdsprocessen. 

Ikke mindst er opgavens udførelse en stor del af vores kvalitetssikring. Vi sikrer, at udførelsen af opgaven lever op til kundens forventninger og diverse krav og regler der gælder for arbejdet.

Gennem løbende kvalitetstjek sikre vi, at vores arbejde altid lever op til den højeste kvalitet. Hos Poul Sejr Nielsen A/S er vi en del af en landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi, hvilket betyder at vi altid er med på beatet når det kommer til kvalitet, og at vores medarbejdere altid er udstyret med den seneste viden indenfor vores fag. Dette er vores kvalitetssikring og din garanti for et godt håndværk i allerbedste kvalitet.

Kvalitetsstyringssystem

Vores kvalitetsstyringssystem lever op til retningslinjerne i ISO 9001 og er en naturlig og integreret del i alle vores entrepriser og serviceopgaver. Bedre Bad Birkerød anvender Lekon Certificering til at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyrings-system.

Her har kunderne fordele af vores kvalitetssikring

Hver eneste opgave løses med præcision, så det efterlever vores egne samt kundernes forventninger til et godt håndværk. Vi skaber kvalitetssikrede løsninger i Birkerød og omegn - herunder også Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.