Miljø og sikkerhed

Som energientreprenør kan vi gøre en forskel for miljøet. Nu og for fremtidens miljø
Miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed vurderes igennem hele byggeprocessen, så valg af materialer og arbejdsmetoder er de rigtige og belaster vores medarbejdere og miljøet mindst muligt.

Arbejdsmiljø i top

Bedre Bad Birkerød ønsker også at spille en aktiv rolle for et bedre arbejdsmiljø. Vores - såvel som andres - medarbejdere skal arbejde i et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi vægt på det forebyggende arbejde og på at have den rette udrustning og bedste redskaber til opgaverne. God planlægning betyder alt. Arbejdsulykkesfrekvensen er derfor også meget lav hos os – et resultat af vores bevidste politik.

Trivsel og kvalitetsløsninger

Trivsel er et fælles ansvar. Et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt og er med til at skabe en god arbejdsplads og en god dag på jobbet. En medarbejder, der føler sig godt tilfreds, udfører også et godt stykke kvalitetsarbejde for dig som kunde.

Her skabes løsninger

Vi har i dag en stor kundekreds og opererer i et stort geografisk område – vi løser opgaver i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.