VVS- og energispecialist til private boligejere

Velkommen til Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød, også kendt som Poul Sejr Nielsen – El, VVS. Energiteknik. Vi er en autoriseret VVS-installatør med stor erfaring indenfor en bred vifte af forskellige VVS og energiopgaver. Nogle eksempler på områder vi specialiserer os indenfor:

Det er en helt speciel disciplin at arbejde i private hjem. Det er en disciplin, som vi hos Bedre Bad Birkerød mestrer til UG. Vi har hvert eneste år på besøg hjemme hos tusindvis af privatkunder, så for os er det at arbejde i private hjem, en naturlig del af vores hverdag. Som følge heraf forstår vi til fulde forventningerne til ordentlighed, kvalitet og god dialog med kunden.

En vigtig del af vores arbejde med private boliger, er jævnlige serviceeftersyn. Det er meget vigtigt, at du mindst en gang årligt, sørger for at dine VVS- og energiinstallationer bliver serviceret. Det sikrer den højeste komfort i dit hjem, uden nogle ubehagelige forstyrrelser.

Korrekt vejledning og faste aftaler

Vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde, og giver kunden den bedst mulige oplevelse – hver gang. Vi lægger meget stor vægt på at give professionel rådgivning, og vi planlægger derfor omhyggeligt vores projekter efter kundens behov. Vi lever af, at du som kunder, har den bedst mulige oplevelse, når du handler med os.

Derfor kan du være sikker på, at når du bestiller et stykke arbejde hos os, så får du udført et tilfredsstillende stykke arbejde, som tilføjer værdi til din bolig mange år ud i fremtiden. Vi overholder altid vores aftaler, sørger for den bedst mulige vejledning, og leverer som sagt kun arbejde i høj kvalitet. Derudover rydder vi altid op efter os, samt instruerer dig i det nødvendige omfang. Alle vores medarbejdere er uddannede til at levere den bedst mulige service, og til at respektere de individuelle husholdningers normer.

Vi følger trends og teknisk udvikling tæt på

For at vi kan give den bedst mulige rådgivning, og levere et stykke arbejde, som lever op til vores høje krav til kvalitet, så følger vi altid med i udviklingen af nye produkter og teknologier. Med andre ord, så har vi altid fingeren på pulsen, således vi kan rådgive om de nyeste produkter, materialer og metoder på markedet. Det betyder også, at vi altid installerer produkter, som er testet og blevet kendt som de bedste på markedet. Vi uddanner løbende vores medarbejdere inden for vores fagområder, så de altid har viden parat, når de rykker hjem til kunderne.

Dette gælder uanset om vi fikser et rindende toilet, monterer nye badeværelsesmøbler eller er i gang med en totalrenovation af dit badeværelse. Uagtet opgaven størrelse, har vi hele vejen igennem et fokus på vores kerneværdier: Integritet, kvalitetshåndværk og god service til kunderne.

Totalløsninger for privatkunder

Langt de fleste kunder har bedre ting at bruge deres tid på, end at overse renoveringen af f.eks. badeværelset. Mange vil gerne have overblikket, og kunne følge med i processen, men samtidigt ikke bruge mere tid end nødvendigt på projektet. Det har vi løsningen på. Vi arbejder med konceptet totalløsninger. Det betyder at vi overtager alle de praktiske opgaver i forbindelse med dit projekt. Det eneste du skal gøre, er at være med i planlægningen af projektet og fortælle os hvad du forventer. Herefter overtager vi processen, og sikrer de rigtige leverancer af materialer, og den helt rigtige koordinering af håndværkerne. Vi sikrer også en grundig oprydning efter installationen eller serviceringen, og vi er din garanti for et godt håndværksmæssigt stykke arbejde. Hvis du er interesseret i at høre mere omkring vores totalløsninger, så tryk her og kontakt os allerede i dag!

Hjælp til energiløsninger og vvs-opgaver i Birkerød

Vi løser opgaver for privatkunder i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for privatpersoner: