Helt nyt, eller renovering af badeværelse?

Poul Sejr Nielsen A/S har totalløsninger til renovering af badeværelse, hvor dine ønsker og behov er i højsædet. Skal der installeres et badekar eller et luksuriøst brusesystem? Skal det være et traditionelt toilet eller en moderne løsning som douchetoilettet? Uanset hvilke ønsker du har til drømmebadeværelset, så er vi leveringsdygtige i både produkt og montering.

Vi arbejder med konceptet totalløsninger til badeværelse. Det betyder, at vi er inde over byggeprocessen fra start til slut. Først tager vi en snak med jer om ønsker og behov, hvorefter vi fremlægger mulighederne for et nyt eller istandsat badeværelse. Bestil et Gratis Badtjek og få en uforpligtende snak. Efter badtjekket, når aftalen er på plads, sørger vi for at koordinere projektet og lave aftaler med de nødvendige faggrupper såsom håndværkeren og maleren.

Vi har overblikket, og vi sørger naturligvis for at dit nye badeværelse realiseres inden for aftalt tidsramme og pris.

Mange års erfaring med badløsninger

Vi har bred erfaring inden for badeværelser, som kommer dig til gode når vi skal realisere badeværelsesdrømmen.

Badløsninger kommer i mange størrelser og vi løser både store og små opgaver. Vi hjælper med alt fra totalrenovering over delrenovering samt mindre opgaver som udskiftning af vandinstallationer, reparationer og udskiftning af badmøbler.

Med andre ord, er Bedre Bad Birkerød din lokale, kompetente samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at skabe badeværelser med dine drømme og ønsker i fokus.

Kontakt os på tlf. 45 81 55 77 for et uforpligtende badrådgivning eller et tilbud på badeværelse.

Lokale specialister i badeværelse Birkerød

Vi leverer totalløsninger til nyt badeværelse til alle borgere i Birkerød og omegn - herunder også Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.