Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Bestil Gratis Badtjek og få uforpligtende sparring

Virker din badeværelsesdrøm uoverskuelig? Eller mangler du inspiration til hvilke muligheder, som er tilgængelige for dig og dit badeværelse? Alt dette kan et badtjek være med til at løse for dig. Her på siden finder du nemlig en masse nødvendig information om hvad et badtjek indebærer, og hvorfor det vil gavne dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Renovering af badeværelset starter med et Badtjek

Boligens badeværelse er lig med komfort. Et moderne badeværelse med smarte funktionelle løsninger kan øge boligens komfort markant. Samtidig påvirker det også badeværelsets samlede værdi positivt. Dog er det vigtigste stadigvæk, at boligens badeværelse påvirker samtlige familiemedlemmer positivt. Et badtjek sikrer altså, at du får størst glæde ved dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Når man går med overvejelserne om et nyt badeværelse, så er der oftest en række punkter, som man skal være opmærksom på. Nedenfor har vi listet en række af de punkter, som vi til daglig arbejder med – herunder:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Derfor kan vi med garanti også hjælpe dig, med dine badeværelsesdrømme. Sammen opfylder vi dine præferencer og behov for et moderne og funktionelt badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød er vi nemlig bevidste om, at alle har forskellige præferencer og behov til det nye badeværelse. Vi finder den løsning, som netop passer til husstandens behov. Når det kommer til overvejelserne omkring hvad badeværelset skal indeholde, er der en række faktorer man bør overveje.

Det kan være faktorer som børn, alder og livsfase, som kan påvirke hvilke funktionaliteter, som husstanden netop har behov for. Derved er det altså ekstremt vigtigt, at man bliver præsentereret for samtlige løsninger på markedet. Herved opnår du den største tilfredsstillelse med din investering, og får mest mulig glæde ud af badeværelset i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Kontakt os for et gratis badtjek

Hos Poul Sejr Nielsen A/S – Bedre Bad i Birkerød kan du få et badtjek ved at kontakte os. Vores badtjek er ganske gratis, og samtidig 100% uforpligtende for dig. Vi ønsker blot, at du bliver bekendt med de mange mulige løsninger, som er tilgængelig for dig.

Som du sikkert er bekendt med, så tilbyder mange VVS-virksomheder et badtjek. Det er dog vigtigt, at du vælger en VVS-installatør med stor viden og erfaring. Det kan du få hos Bedre Bad Birkerød. Vi er nemlig en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-virksomheder. Derved har vi mulighed for sparring, hvilket betyder at vi altid kan tilbyde de nyeste løsninger på markedet.

Lyder et gratis og uforpligtende badtjek lidt for godt til at være sandt? Det er det bestemt ikke, når du vælger Poul Sejr Nielsen A/S som din professionelle VVS-installatør. Selvom badtjekket er ganske gratis og uforpligtende, så tager vi det stadig ekstremt seriøst. Når du bestiller et badtjek gennem Poul Sejr Nielsen A/S – Bedre Bad i Birkerød får du besøg af én af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra a til z. Vi gennemgår altså alt fra klinker, brusekabine, afløb og vask. Løbende noterer vi vores overvejelser ned, så vi til sidst kan opstille de mulige alternativer, som er tilgængelig for netop dig.

Nedenfor har du mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende badtjek. Det gør du ved at indtaste de nødvendige informationer. Derefter finder vi sammen en tid, hvor vi kan komme på besøg hos dig. Vi håber, at vi sammen kan opfylde dine badeværelsesdrømme.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

  Hvorfor kan et badtjek hjælpe dig?

  Vidste du f.eks., at dit badeværelse er det dyreste rum i boligen at ombygge pr kvm2? Det ofte forbundet med, at det kræver en større investering at få opfyldt sine behov. Der er to primære årsager til, at badeværelset er det dyreste rum at ombygge. Først og fremmest bliver et badeværelse dagligt udsat for vand og fugt. Det stiller ekstremt store krav til valg af materialer, og ikke mindst kvaliteten af det udførte arbejde. Hvis dette ikke overholdes, kan der opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens gulve, lofter og vægge.

  Et badtjek sikrer dig altså et klart og overskueligt overblik over hvilke mulige løsninger, som er tilgængelig for dig. Gennem et badtjek har du mulighed for sparring med en fagperson, som kan give kyndig rådgivning gennem hele badtjekket. Det er din garanti for, at du får et moderne og funktionelt badeværelse.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.