Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Bedre Bad – Bedre Energi Løsninger

Poul Sejr Nielsen også kendt som Bedre Bad Birkerød, er medlem af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Kæden består af omkring 55 dedikerede medlemmer, som alle bidrager med fagligviden, og er til rådighed som sparringspartnere. Kædens medlemmer kan generelt set kategoriseres som eksperter i:

  • Modernisering af badeværelser
  • Badeværelsesløsninger helt fra bunden
  • Skabelsen af badmiljøer via totalløsninger.

Uden for badeværelset er kæden også kendt som specialister i en lang række af energiløsninger:

  • Fjernvarme
  • Naturgas
  • Pillefyr
  • Varmepumpe
  • Jordvarme
  • Solvarme m.v.

Bedre Energi har et stort fokus på energiforbedringer og energibesparelser. Det foregår via diverse energioptimeringer af kundernes boliger. Derudover tilbyder vi i kæden også et energitjek. Her kommer vi forbi din bolig, og foretager en grundig gennemgang af dine energiinstallationer, og emner relateret hertil.

Vi har været en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden i mere end 20 år, hvilket har givet os stor erfaring inden for etablering og renovation af badeværelser og bryggerser, samt specialistviden om en palette af energiløsninger. For fortsat at kunne levere VVS og energiløsninger, som lever op til nutidens moderne standarder, ser vi det som vores fornemmeste opgave at være på forkant med de nyeste trends. Vi kan derfor altid give dig opdateret rådgivning, og hjælper gerne til med inspiration og indretningsforslag til både badeværelser og bryggerser. Start forandringerne i bryggerset eller på badeværelset med et gratis badtjek.

Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød har gennem årerne skabt mange personlige og flotte badeværelser. Det samme har mange af vores kollegaer, og vi har samlet de bedste løsninger, som en inspirationskilde til vores kunder. Du finder vores inspirationsside lige herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Totalleverandør – let for dig

I Bedre Bad – Bedre Energi arbejder vi ud fra konceptet totalløsning. Totalløsning betyder at vi påtager os den fulde styring og koordinering af dit projekt. Kort fortalt går vi fuldt ind i dit projekt lige fra planlægningsfasen. Her ligger vi sammen med dig en plan for projektet, hvorefter vi overtager alle de praktiske opgaver i forbindelse med projektets udførelse. Vi sørger for det praktiske med at få bestilt de aftalte materialer, anlæg eller badeværelseselementer, og herefter sørger vi koordineringen af de nødvendige håndværkere. Vi sikrer os at tømreren, maleren, VVS’eren og andre nødvendige håndværkere er koordineret, og møder op i korrekt rækkefølge og garanterer for kvaliteten af arbejdet. Til sidst sørger vi for en grundig oprydning, og forlader først projektet, når det er klar til brug.

Konceptet totalløsning er også indtænkt i vores priser. Dvs. at når du ser en pris fra Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød, så er prisen inklusiv hele løsningen fra A-Z. På den måde kommer vi helt uden om ekstra regninger, eller skjulte omkostninger, som er problematiske for os og for dig. Vi har altså en helt igennem transparent prismodel, som lige fra starten af giver dig det fulde overblik over prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Vi har en professionel tilgang til opgaverne

I Bedre Bad kæden er vi overbeviste om, at vejen frem er gennem løbende kompetence- og videns udvikling. For at gøre dette til en realitet har kæden etableret sit eget AKADEMI. Her bliver alle medlemmer løbende opdateret, og alle nye medarbejdere ryger gennem et uddannelsesforløb. Gennem kæden er vi i kontakt med Teknologisk Institut, som vi i samarbejde med uddanner vores egne certificerede energivejledere og vådrumsinstallatører.

Vi tror på at vi ved at kombinere kvalitetsarbejde og uddannelse med kvalitetsprodukter, så skaber vi den perfekte løsning for kunderne. Det er grunden til, at vi hos Bedre Bad – Bedre Energi arbejder sammen med de førende leverandører i markedet indenfor kvalitetsprodukter til bad- og energiløsninger. Som kunde får du derfor ekstra levetid og udvidet funktionalitet på dit nye bad eller bryggers, når du vælger at samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød.

Du kan læse mere om vores forskellige leverandørpartnere herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Her realiserer vi drømme:

Vi skaber funktionelle, flotte og individuelle badeværelser for kunder i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for privatpersoner:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.