Bliv klar til vinter med bedre boligservice fra Bedre Bad Birkerød

Få eftersynet din bolig med et serviceeftersyn

Størstedelen af den danske befolkning har faste aftaler ift. serviceeftersyn af deres bil og tænder, men det er langt de færreste der også får boligen eftersynet. Mange synes at det er overflødigt, men hvis man tænker over boligens værdi og anskaffelsespris kontra en bil, så giver det pludselig god mening at få tjekket boligen.

Din bolig har mange installationer, der kan være dyre i drift hvis de ikke fungerer optimalt. Installationerne kræver løbende vedligeholdelse hvis de skal være energioptimeret de kommende sæsoner. Vi oplever ofte at mange lader problemer stå til - f.eks. når vandet løber i cisternen, gulvet i stuen har været koldt på trods af at gulvvarmestyringen er slået til eller noget helt tredje. Det kan ende med at blive unødvendigt dyrt, og oftest kan problemerne løses allerede inden de opstår - og vi kan endda spare dig penge ved at optimerere dine installationer til den kommende sæson. Installationer der er justeret efter årstiden og indstillet korrekt spare dig for mange penge samtidig med, at levetiden på selve installationen forlænges betydeligt. Derfor tilbyder vi et serviceeftersyn, som vi kalder BEDRE BOLIGSERVICE.

Hvad indebærer BEDRE BOLIGSERVICE?

Når du har bestilt en service af din bolig vil vi komme ud og besøge dig. Vi gennemgår din boligs installationer, hvor vi bl.a.a tjekker og justerer indstillerne ift. årstiden. Vi tjekker også for "svage områder" hvor problemer kan opstå, så du og din familie trygt kan gå vinteren i møde uden kedelige og omkostningsfulde overraskelser kan opstå. Vores energioptimering kan således også optimeres til andre årstider, som f.eks. at optimere dit anlæg til foråret og sommeren, så du undgår at bruge for meget energi uden at det er nødvendigt. Når jeres bolig har fået et serviceeftersyn, vil du og din familie opleve komforten ved, at bl.a. armaturer, toiletskyl, termostater og gulvvarme fungerer optimalt. F.eks. er en konkret del af eftersynet, at jeres varmekilder bliver justeret, hvilket kan spare dig for op til 10% af dit forbrug, og dine tagrender bliver eftergået og tjekket for utætheder, så I undgår fugtskader.

BEDRE BOLIGSERVICE inkluderer eftersyn af:

 • Varmeanlæg
 • Termostater
 • Gulvvarmestyring
 • Varmtvandsbeholder
 • Cirkulationspumper
 • Sanitet (cisterne)
 • Armaturer
 • Fuger i badeværelset
 • Tagrender
 • Quooker
 • Blødgøringsanlæg

Bedre Boligservice boligeftersyn fra Bedre Bad Birkerød

En investering i et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn koster 1.795,-

Hvis du også synes at et eftersyn af boligen er sund fornuft, så anbefaler vi at du tager kontakt til os allerede i dag. Vi aftaler en tid for gennemgangen af din bolig, hvorefter du får en servicerapport, der giver dig overblik over boligens tilstand og optimeringsmulighederne for dine installationer. Nogle forbedringer vil vi kunne klare med det samme, men ligesom når bilen er på værksted, så kan eventuelle reparationer eller udskiftninger skulle foretages en anden dag. Og som ved serviceeftersynet af bilen, informerer vi dig om slitage og eventuelle defekter, der skal skiftes og giver en pris herpå, inden noget bliver skiftet.

Vi anbefaler vores kunder at få foretaget serviceneftersyn af deres bolig en gang om året. Vi tilbyder derfor også en abonnementsservice, så du kan være tryg ved tanken om at risikoen for fejlende installationer er drastisk nedsat. Et BEDRE BOLIGSERVICE abonnement betyder at vi kommer på faste tidspunkter hvert år. Forinden dit årlige serviceeftersyn vil du modtage en påmindelse om eftersynet - præcis som det kendes fra tandlægen.

Vores BEDRE BOLIGSERVICE koster kr. 1.795.-

Ring og få en uforpligtigende snak om, hvad et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn vil kunne gøre for din bolig eller bestil dit første boligeftersyn her.

Hos Poul Sejr Nielsen A/S - Bedre Bad - Bedre Energi i Birkerød udfører vi boligeftersyn i Birkerød og omegn herunder Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

 

Bestil et Bedre Boligservice fra Bedre Bad - Bedre Energi i Birkerød