Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Få eftersynet din bolig med et serviceeftersyn

Bestil et serviceeftersyn til boligen for kun

Kr. 1.795,-

Størstedelen af den danske befolkning har faste aftaler ift. serviceeftersyn af deres bil og tænder, men det er langt de færreste, der også får boligen eftersynet. Mange synes, at et boligeftersyn er overflødigt, men hvis man tænker over boligens værdi og anskaffelsespris kontra en bil, så giver det pludselig god mening at få tjekket boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Hvad får jeg ud af Bedre Boligservice?

Din bolig har mange installationer, der kan være dyre i drift, hvis ikke de fungerer optimalt. Installationerne kræver løbende vedligeholdelse, hvis de skal være energioptimerede til de kommende sæsoner. Vi oplever ofte, at mange lader problemer stå til – f.eks. når vandet løber i cisternen, gulvet i stuen har været koldt, på trods af at gulvvarmestyringen er slået til eller noget helt tredje. Det kan ende med at blive unødvendigt dyrt, og oftest kan problemerne løses allerede inden, de opstår – tilmed kan vi spare dig mange penge ved at optimere dine installationer til den kommende sæson. Installationer, der er justeret efter årstiden og indstillet korrekt, kan spare dig for mange penge. Samtidig forlænges installationens levetid betydeligt. Vi tilbyder derfor et serviceeftersyn af din bolig, som vi kalder Bedre Boligservice.

Hvad indebærer Bedre Boligservice?

Når du har bestilt en service af din bolig, vil vi komme ud og besøge dig. Vi gennemgår din boligs installationer, hvor vi bl.a. tjekker og justerer indstillingerne ift. årstiden. Vi tjekker også for “svage områder”, hvor problemer kan opstå, så du og din familie trygt kan gå vinteren i møde uden kedelige og omkostningsfulde overraskelser. Vores energioptimering kan også benyttes forud for andre årstider, eksempelvis ved justering af dit anlæg til foråret og sommeren, så du undgår at bruge for meget energi, uden at det er nødvendigt. Når din bolig har fået et serviceeftersyn, vil du og din familie opleve komforten ved, at bl.a. armaturer, toiletskyl, termostater og gulvvarme fungerer optimalt. En konkret del af eftersynet er, at dine varmekilder bliver justeret, hvilket kan spare dig for op til 10% af dit forbrug. Dine tagrender bliver ligeledes eftergået og tjekket for utætheder, så du undgår utætheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Bedre Boligservice inkluderer eftersyn af:

 • Varmeanlæg
 • Termostater
 • Gulvvarmestyring
 • Varmtvandsbeholder
 • Cirkulationspumper
 • Sanitet (cisterner)
 • Armaturer
 • Fuger i badeværelset
 • Tagrender
 • Quooker
 • Blødgøringsanlæg
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

En investering i et tjek af bolig koster 1.795,-

Hvis du også synes, at et eftersyn af boligen er sund fornuft, anbefaler vi, at du kontakter os allerede i dag. Vi aftaler en tid for gennemgangen af din bolig, hvorefter du får en servicerapport, der giver dig overblik over boligens tilstand samt optimeringsmulighederne for dine installationer. Nogle forbedringer vil vi kunne klare med det samme, men ligesom når bilen er på værksted, kan eventuelle reparationer eller udskiftninger skulle udføres en anden dag. Som ved serviceeftersynet af bilen informerer vi dig om slitage og eventuelle defekter, der skal skiftes, ligesom vi giver en pris herpå, inden noget bliver skiftet.

Vi anbefaler vores kunder at få foretaget serviceeftersyn af boligen en gang om året. Vi tilbyder derfor også en abonnementsservice, så du kan være tryg ved tanken om, at risikoen for fejlende installationer er drastisk nedsat. Et BEDRE BOLIGSERVICE abonnement betyder, at vi kommer på faste tidspunkter hvert år. Forinden dit årlige serviceeftersyn vil du modtage en påmindelse om eftersynet – præcis som det kendes fra tandlægen.

Bestil Bedre Boligservice i dag for kun kr. 1.795.-

Ring og få en uforpligtigende snak om, hvad et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn vil kunne gøre for din bolig eller bestil dit første boligeftersyn her.

Hos Poul Sejr Nielsen A/S – Bedre Bad – Bedre Energi i Birkerød udfører vi boligeftersyn i Birkerød og omegn herunder Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland samt i Københavnsområdet.

Bestil et Bedre Boligservice fra Bedre Bad – Bedre Energi i Birkerød

Start med at udfylde formularen nedenfor — vi kontakter dig snarest for at aftale en tid til dit boligeftersyn.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.