Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Gratis energiberegning og energimærkning af hus

Prøv vores gratis energiberegner, der estimerer boligens energimærke og udregner dine besparelser ved energioptimering af hus.

Energiberegning af hus

Vores gratis energiberegner kan estimere husets energimærke. Samtidigt får du også en udregning af udgifter, besparelser og værdiforøgelse ved energirenovering. Der er nemlig mange fordele ved at have et godt energimærke – især når det omhandler bolighandel.

Nedenfor kan du beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast blot det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Prøv energiberegner og få gode idéer til energiforbedringer

Her finder du vores online digitale energiberegner – brug den til at se hvordan boligens energiniveau fordeler sig.

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet. Energitjekket følges efterfølgende op med en handlingsplan for hvordan dit hjem kan energioptimeres yderligere. Det hele starter med Bedre Bads energiberegner som du kan bruge lige her på siden til at beregne energiniveauet i dit hjem.

Betydningen af energimærkning for din bolig

Først og fremmest så fortæller energimærket om din boligs energiforbrug. Med andre ord, så er energimærket faktisk et mål for boligens energieffektivitet. Det gør det muligt at sammenligne boligens energiforbrug med andre lignende boliger, hvilket ofte er en vigtig faktor i en langsigtet betragtning af boligens værdi. Helt lavpraktisk betyder det, at energimærket viser hvad boligen koster i varme, el- og vandforbrug.

Vi ser ofte, at ejendommens energimærke har en stor betydning i forbindelse med salg. Vores generelle erfaring er her, at ejendomme med et godt energimærke ofte sælges til en højere pris, sammenlignet med en lignende ejendom med et dårligere energimærke. Det er en vigtig faktor at have i baghovedet, når man overvejer hvorvidt man skal investere i en energioptimering af ejendommen. En investering i et nyt moderne energi- eller varmesystem kan ofte betales tilbage via ejendommens værdistigningen, og denne ekstra profit ved et fremtidigt salg.

Men hvordan skal man forstå energimærkning?

Skalaen for energimærkning er blevet ændret på i de seneste år. I dag går mærkningen fra A2020 til G. Det skal forstås på den måde at A2020 er det mest energieffektive mærke en ejendom kan få, og G er det mindst energieffektive. Hvis skalaen alligevel virker lidt uoverskueligt, så kan du faktisk bare sammenligne den med energimærker, som vi kender fra bl.a. vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe og andre hårde hvidevare.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Energirådgivning og vejledning

Vi kan hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød kalde os selv for BBA Certificerede energivejledere. Når vi taler om certificerede energivejledere, skal du vide at det er din garanti, for at vi har den nødvendige viden og erfaring, som det er påkrævet, for at kunne give ekspert rådgivning omkring energisystemer. Derfor skal du bare tage fat i os, hvis du har nogle spørgsmål omkring energisystemer, eller er interesseret i at få energioptimeret din bolig. Vi samarbejder ikke med lokale energiselskaber og kan derfor garantere, at vi kun præsenterer dig for de mest energirigtige løsninger, og at vi kan finde den optimale løsning til din ejendom.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Energioptimer med Bedre Energi Birkerød

Hvis vi har vækket din interesse for mulighederne med en energioptimering af din ejendom, så tag endelig kontakt! Vores dygtige energivejledere kommer gerne forbi og foretager et energitjek af din bolig. Herved får du helt konkrete løsningsforslag til hvordan netop din bolig, bedst muligt kan energioptimeres. Måske trænger du til en udskiftning af din energikilde eller opvarmningsform. Det kan også være, at isoleringen ikke er god nok, og din bolig derfor er udsat for et markant energispild.

Uanset hvad, så finder vi ud af det, og vi laver den helt rigtige løsningsform til din ejendom.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.