Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Udbedring af forsikringsskader for private

Hos Poul Sejr Nielsen – Bedre Bad Birkerød har vi mere end 20 års erfaring med udbedring af forsikringsskader for private kunder i Birkerød og omegn. Vi udbedrer forsikringsskader for alle større forsikringsselskaber, så du kan trygt ringe til os i forbindelse med en skadesag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi er kyndige i udbedring af enhver forsikringsskade

Vi har medarbejdere, der er uddannede håndværkstaksatorer, og som besidder stor erfaring i koordinering og udbedring af de fleste typer af rørskader. Vi er autoriserede VVS-installatører, og har et stort fokus på kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Det betyder, at skaden bliver løst optimalt. Oftest ved forsikringsskader står man med beslutningen om hvorvidt skaden bare skal renoveres, eller det kræver en total ombygning. Dette gælder både dit badeværelse, køkken og bryggers. Som professionelle håndværkere kan vi vurdere det mest optimale for dig, og hvordan den fremtidige proces skal være.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Hvad er en forsikringsskade?

Blot nogle af de eksempler af forsikringsskader, som vi kan udbedre for dig, er alle typer af rørskader og vandskader. Alle former for vand- og fugtskader, om end det stammer fra egne rør eller andre årsager. Da vi igennem vores mere end 20 års erfaring har løst forsikringsskader, så kan vi med garanti også udbedre skaden for dig. Hvis det alligevel mod forventning ikke skulle være tilfældet, så er vi en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden. Det er en landsdækkende kæde af professionelle VVS-installatør. Derved har vi nem adgang til viden gennem sparring.

Hvis du har spørgsmål angående forsikringsskader, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer herunder.

Hurtig udbedring af forsikringsskader

Brug vores beredskab og materiel, der med kort varsel rykker ud og løser selv meget store og komplicerede rørskader. Når skaden er sket, er det vigtigt med hurtig og rigtig hjælp, for at stoppe ulykkerne.

Vi kunne aldrig finde på at lade vores kunder i stikken. Langt de fleste opringninger vi får omkring skader, er skader som er opstået uventet. Skader kan ske på alle timer af døgnet, og derfor står vi altid til rådighed alle ugens dage året rundt! Hvis du ringer ind omkring en akut skade, så er det en fordel, at du bedst muligt kan beskrive skaden. Gør du det, så kan vi nemlig forberede os korrekt, og derved er arbejdet allerede startet inden vi når frem. Det betyder også, at skaden bliver løst på den mest effektive måde, og vi kan begrænse omfanget af skaden på bedste vis.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Kontakt VVS’er til din forsikringsskade

Kontakt os på tlf. eller send en mail, hvis du har brug for hjælp. Vi har lokaler i Birkerød og vi rykker ud til følgende områder: Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland eller i Københavnsområdet.

Vi hjælper dig hvis uheldet er ude og du mangler akut hjælp med en forsikringsskade. Intet er mere irriterende, end ikke at kunne komme videre efter en forsikringsskade, og der kan Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød hjælpe dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Uddannede håndværkstaksatorer

Det er vigtigt, at du får fat i en uddannet håndværkstaksator, når uheldet har været ude og du skal have vurderet en forsikringsskade. Det er nemlig din garanti for, at du får en korrekt og fair vurdering af skadens omfang, og at du modtager det præcise erstatningsbeløb. Du kan være sikker på, at vi forholder os objektivt til opgaven. Vi er hverken på din eller forsikringsselskabets side. Vores fornemmeste opgave, er at sikre den helt rigtige vurdering, som kan tilfredsstille begge parter.

Vi har samarbejdet med forsikringsselskaberne i mange år, og har derfor et ry for at udføre vores arbejde til punkt og prikke. Du er garanteret en grundig gennemgang af skaden, som har fokus på alle relevante aspekter. Vi sørger for altid at være opdaterede omkring de nyeste teknikker og produkter på markedet. Det er nødvendigt for at kunne give den mest retvisende vurdering af skaden, og derved leve op til både kunden og forsikringsselskabets krav.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.