FORSIKRINGSSKADER PRIVAT

Hos Poul Sejr Nielsen - Bedre Bad Birkerød har vi mere end 20 års erfaring med udbedring af forsikringsskader hos private for alle større forsikringsselskaber. Vi har medarbejdere, der er uddannet håndværkstaksator, og som besidder stor erfaring i koordinering og udbedring af de fleste typer af rørskader. Vi er autoriseret VVS-installatør, og har stor fokus på kvalitet af det arbejde, som vi udfører. Det betyder, at skaden bliver løst optimalt. Oftest ved forsikringsskader står man med beslutningen om det skal bare renoveres eller bygges helt om. Dette gælder både køkken, bad og bryggers. Som professionelle håndværker kan vi vurdere det mest optimale for dig, og hvordan den fremtidige proces skal være.

Blot nogle af de eksempler af forsikringsskader, som vi kan udbedre for dig er alle typer af rørskader. Alle former for vand- og fugtskader, om end det stammer fra egne rør eller andre årsager. Da vi igennem vores mere end 20 års erfaring har løst forsikringsskader, så kan vi med garanti også udbedre skaden for dig. Hvis det alligevel mod forventning ikke skulle være tilfældet, så er vi en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden. Det er en landsdækkende kæde af professionelle VVS-installatør. Derved har vi nem adgang til viden gennem sparring.

Hvis du har spørgsmål angående forsikringsskader, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Hurtig assistance ved skader

Brug vores beredskab og materiel, der med kort varsel rykker ud og løser selv meget store og komplicerede rørskader. Når skaden er sket, er hurtig og rigtig hjælp afgørende for at stoppe ulykkerne.

Vi kunne aldrig finde på at lade vores kunder i stikken. Et uventet skade planlægger sjældent sig selv, og kan ske på alle tider af døgnet. Derfor står vi også til rådighed alle ugens dage året rundt. Hvis du ringer om en akut skade, så kan du med fordel forklare os omkring skaden, så godt du kan. På den måde kan vi forberede vores arbejde inden vi overhovedet kommer frem. Derved kan vi løse opgaven mere effektivt, og samtidig mindske omfanget af skaden.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp og bor i Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland eller i Københavnsområdet. Vi hjælper dig hvis uheldet er ude og du mangler akut hjælp med forsikringsskaderne. Intet er mere irriterende at ikke kunne komme videre efter en forsikringsskade og der kan Bedre Bad - Bedre Energi Birkerød hjælpe dig.