Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Gasmesteren

Installation & Servicering af naturgasanlæg i Birkerød

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød er vi specialister i installation og servicering af naturgasanlæg. For at øge vores kompetencer og antallet af kompetente gasinstallatører har vi indgået et samarbejde med HNM Naturgas I/S under navnet Gasmester. Vores samarbejde giver os muligheden for at servicere et større antal kunders naturgasanlæg i og omkring Birkerød.

Vidste du, at det er muligt at spare op til 30% på din gasregning, hvis du skifter dit gamle gasfyr ud med en moderne kondenserende gaskedel? Derfor er det potentielt mange penge at spare, ved at kontakte en gasinstallatør og bestille monteringen af et nyt gasfyr. Dog skal du være sikker på, at du vælger en kompetent og autoriseret gasinstallatør, da det kan have fatale følger, hvis ikke gasinstallationen bliver monteret korrekt! Vælger du at arbejde sammen med Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød, så kan du sove trygt om natten med den viden, at dine gasinstallationer er blevet installeret korrekt. Det skyldes vores nærgående viden omkring de forskellige sikkerhedskrav, som knytter sig til installationen af naturgas.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Optimale gasløsninger

Når det kommer til naturgas, så løser vi følgende opgaver:

Udskiftning af gamle gaskedler

Vi har i årernes løb udskiftet utallige gaskedler for vores kunder. Derfor har vi efterhånden fået en del erfaring med opgaven. Står du med en gammel og udslidt gaskedel, så er der som sagt penge at spare på gasregningen, ved at investere i en nyere model.

Servicering af gaskedler

Vores autoriserede gasinstallatører har specialiseret sig i optimering og servicering af en bred palette af forskellige gaskedler. Selv hvis du har en ny kondenserende gaskedel, så er det fornuftigt at bestille jævnlige serviceeftersyn. Jævnlige serviceeftersyn sikrer dig en gaskedel i optimal drift, hvilket minimerer gasspildet i processen.

Installation af gasblus og gaskomfurer

Det er vigtigt, at du vælger en autoriseret gasinstallatør til installationen af dit gasblus eller gaskomfur. Den forkerte montering, kan nemlig lede til utætte gasrør, hvilket bestemt ikke er en optimal situation. Bedre Bad Birkerød er din garanti for en korrekt gasinstallation.

Naturgasanlæg

Når det kommer til naturgasanlæg, kan vi hjælpe med installation og servicering. Vi har efterhånden installeret mange naturgasanlæg, og vi sikrer dig et anlæg i optimal drift. Naturgas er en meget fordelagtig opvarmningsform til boligen.

Er du interesseret i at høre mere omkring vores forskellige gasløsninger, så finder du vores kontaktinformationer herunder. Vi står klar til at hjælpe dig med din næste gasløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Den totale gasløsning

Vi arbejder hos Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød med begrebet totalløsning. Det betyder, at når du køber en gasløsning med os, om det så er installationen af et naturgasanlæg, eller udskiftningen af en gammel gaskedel, så overtager vi alle praktiske opgaver. Vi sørger for leveringen af anlægget, og koordineringen af de nødvendige gasmestre. Vi kommer ud til din bolig, og forlader den ikke igen før anlægget er oppe og køre, og alt er installeret korrekt.

Du vil også opleve, at vores priser afspejler dette. Når du ser en pris ved os, så er den inklusive prisen på anlægget, leveringen og monteringen af hele molevitten. Det betyder, at du allerede fra start af nemt kan gennemskue den samlede pris for projektet. Det betyder også, at du fuldstændigt undgår skjulte omkostninger og ekstra regninger. Vores prismodel er fuldstændigt gennemskuelig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Hurtig indsats ved nedbrud

Det er ikke alle opgaver der kan vente en uge med at blive løst. Er der bøvl med gaskedlen eller cirkulationspumpen, så kan du med fordel kontakte Bedre Bad Brirkerød. Vi står nemlig klar med kyndig, hurtig afhjælpning af nedbrud på naturgasanlæg.

Rådgivning og god garanti

Når du vælger os til installation af naturgas, kan du være sikker på, at både rådgivning, kvalitet og servicen er i orden. Vi yder 2 års garanti på alle vores installationer.

Ring og aftal et besøg med en af vores specialister: Vi skaber gasløsninger i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Læs mere om de opgaver, vi udfører for privatpersoner:

Her finder du informationer om andre opgaver, som vi kan løse for privatkunder. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.