GRATIS BADTJEK

God start på et nyt badeværelse

 

Er dine badeværelsesdrømme for uoverskuelige for dig? Eller mangler du inspiration til hvilke muligheder, som er tilgængelige for dig og dit badeværelse? Alt dette kan et badtjek være med til at løse for dig. Her på siden finder du nemlig en masse nødvendig information om badtjek, og hvad et badtjek kan gøre godt for dig.

Boligens badeværelse er lig med komfort. Et moderne badeværelse med smarte funktionelle løsninger kan øge boligens komfort markant. Samtidig påvirker det også din samlede boligs værdi positivt. Dog er det vigtigste stadigvæk, at boligens badeværelse påvirker samtlige familiemedlemmer positivt. Et badtjek sikrer altså, at du får størst glæde ved dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

 

Når man går med overvejelserne om et nyt badeværelse, så er der oftest en række punkter, som man skal være opmærksom. Nedenfor har vi listet en række af de punkter, som vi til daglig arbejder med – herunder:

-       Udvidelse

-       Omlægning

-       Totalrenovering

 

Derfor kan vi med garanti også hjælpe dig med dine badeværelsesdrømme. Sammen opfylder vi dine præferencer og behov for et moderne og funktionelt badeværelse.

Hos Bedre Bad – Birkerød er vi nemlig bevidste om, at alle har forskellige præferencer og behov, så det netop passer til husstandens behov. Det kan være faktorer som børn, alder og livsfase, som kan påvirke hvilke funktionaliteter, som husstanden netop har behov for. Derved er det altså ekstremt vigtigt, at man bliver præsentereret for samtlige løsninger på markedet. Det resulterer, at du bliver mest tilfreds med din investering, og får glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Kontakt os for et gratis badtjek

 

Hos Poul Sejr Nielsen A/S - Bedre Bad i Birkerød kan du få et badtjek ved at kontakte os. Vores badtjek er ganske gratis, og samtidig 100% uforpligtende for dig. Vi ønsker blot, at du bliver bekendt med de mange mulige løsninger, som er tilgængelig for dig.

Som du sikkert er bekendt med, så tilbyder mange VVS-virksomheder et badtjek. Det er dog vigtigt, at du netop vælger en VVS-installatør med stor viden og erfaring. Det kan du få hos Bedre Bad – Birkerød. Vi er nemlig en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-virksomheder. Derved har vi mulighed for sparring, hvilket betyder, at vi altid kan tilbyde de nyeste løsninger på markedet.

 

Lyder et gratis og uforpligtende badtjek lidt for godt til at være sandt? Det gør det bestemt ikke, når du vælger Poul Sejr Nielsen A/S, som din professionelle VVS-installatør.  Selvom badtjekket er ganske gratis og uforpligtende, så tager vi det stadig ekstremt seriøst. Når du bestiller en badtjek gennem Poul Sejr Nielsen A/S - Bedre Bad i Birkerød får du besøg af én af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra a til z. Vi gennemgår altså alt fra klinker, brusekabine, afløb og vask. Løbende noterer vi overvejelser ned, så vi til sidst kan opstille de mulige alternativer, som er tilgængelig for netop dig.

 

Nedenfor har du mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende badtjek. Det gør du ved at indtaste de nødvendige informationer. Derefter finder vi sammen en tid, hvor vi kan komme på besøg hos dig. Vi håber, at vi sammen kan opfylde dine badeværelsesdrømme.

 

BOOK et gratis badtjek her:

 

Hvorfor kan et badtjek hjælpe dig?

Vidste du eksempelvis, at dit badeværelse er det dyreste rum at ombygge i din bolig. Det ofte forbundet med, at det kræver en større investering, at få opfyldt sine behov. Der er to primære årsager til, at et badeværelse er det dyreste rum at ombygge. Først og fremmest bliver et badeværelse dagligt udsat for vand og fugt. Det stiller ekstremt store krav til valg af materialer, og ikke mindst kvaliteten af det udførte arbejde. Hvis dette ikke overholdes kan der opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens gulve, lofte og vægge.

 

Et badtjek sikrer dig altså et klart og overskueligt overblik over hvilke mulige løsninger, som er tilgængelig for dig. Gennem et badtjek har du mulighed for sparring med en fagperson, som kan give kyndig rådgivning gennem hele badtjekket. Det er din garanti for, at du får et moderne og funktionelt badeværelse.