Kalkfrit badeværelse med BWT blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg får du kalkfrit og silkeblødt vand til din bolig!

Danmark har vi et meget højt kalkindhold i drikkevandet. Det medfører besvær og koster mange penge for de danske husstande. Det kan et blødgøringsanlæg fikse for dig. Anlægget bliver installeret lige efter din vandmåler, og derved er det vandet i hele huset, hvor kalken bliver fjernet. Vandet bliver mere blødt og lækkert, samtidig husstande med høj kalkindhold vil se stor forbedring af både bad, drikkevand og tøjvask. Husstande med almindelig kalkindhold vil også få samme forbedringer, men i mindre grad. Få installeret et blødsgøringsanlæg af din lokale autoriseret vvs-installatør hos Bedre Bad Birkerød. Vær opmærksom at ved et blødsgøringsanlæg skal der desinficerende salt til, som skal fyldes et par gange om året.

Godt for dig, din familie og miljøet!

Hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater er kalket til. Og dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet.

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Så kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Og du vil opleve at din hud og hår bliver lækker blød, ligesom du også får blødere vasketøj, helt uden brug af skyllemiddel. 

Spar 50 % på forbruget af kemikalier

Undersøgelser viser at du kan opnå:

  • at bruge 50 % mindre vaske- og skyllemiddel til tøjvask

  • forbruget af rengøringsmidler reduceres også med 50 %

Køb dit blødgøringsanlæg hos os! 

BWT er Bedre Bads partner inden for blødgøringsanlæg, hvor produkterne AQA Basic og AQA Life opnår silkeblødt og kalkfrit vand til dig og dit badeværelse.

Blødgøringsanlægget med DVGW certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) er netop NU også godkendt til koldt drikkevand i Danmark. BWT er anvendt industrielt i mere end 50 år, så invester i din bolig og dit velvære, bestil BWT blødgøringsanlæg NU og mærk den store kalkfrie forskel!

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse, så bestil her dit BWT AQA Blødgøringsanlæg. Vi har det som en Bedre Bad løsning, som betyder at du med i prisen får: produktet, levering og montering inkl. arbejdsløn og moms. Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at kontakte os på tlf.: 45 81 55 77.

 

Slut med kalk problemer i dit hjem

Du kan slippe helt af med kalk med et BWT AQA blødgøringsanlæg, det betyder at du slipper for klakaflejringer på dine fliser og sanitet. Vandhanen og brusehovedet vil aldrig mere kalke til og du slipper for de grimme kalkrander i toilettet. Drop skyllemiddel helt i vaskemaskinen - dit vasketøj vil forblive blødt.

Udover den dejlig fornemmelse af det bløde vand, vil du med vandbehandlingsanlægget også bruge mindre sæbe, mindre skyllemiddel, mindre salt i opvaskemaskinen og ingen tilkalkning af varmelegemer og vvs-installationer, som betyder længere levetid på dine installationer i huset, som er i kontakt med vand.

Det du får ved en kalkfri bolig er:

  • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår
  • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre, samtidig med at de holder længere.
  • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel
  • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
  • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
  • Du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe
  • Dine installationer og apparater lever længere
  • Mindre energiforbrug

Bedre Bad Birkerød – Poul Sejr Nielsen er din lokale BWT forhandler. Kontakt os på tlf. 45 81 55 77!

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os – her er prisen inkl. levering og montering. Vi kører over hele Storkøbenhavn – så brug din lokale VVS fagmand fra Birkerød!