Bedre Bad - Bedre Energi - vask af hænder

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Kalkfrit hjem med BWT blødgøringsanlæg

Du kan slippe helt af med kalk med et BWT AQA blødgøringsanlæg, det betyder at du slipper for klakaflejringer i dine sanitetsprodukter og i fugerne mellem fliserne. Vandhanen og brusehovedet vil aldrig mere kalke til og du slipper for de grimme kalkrander i toilettet, som i øvrigt er træls og kun forårsager besværlig rengøring. Drop også skyllemiddel i vaskemaskinen – det kalkfrie vand kan gøre dit vasketøj rent samtidigt med at det forbliver blødt.

Udover den dejlig fornemmelse af det bløde vand, vil du med vandbehandlingsanlægget også bruge mindre sæbe, mindre skyllemiddel, mindre salt i opvaskemaskinen og ingen til kalkning af varmelegemer og vvs-installationer, som betyder længere levetid på dine installationer i huset, som er i kontakt med vand. Beskyt dit hjem med et BWT AQA blødgøringsanlæg fra Bedre Bad Birkerød.

Vi sikrer dig blødt BWT vand!

BWT er Bedre Bads partner inden for blødgøringsanlæg, hvor bl.a. BWT AQA Life og BWT AQA Basic blødgøringsanlægget opnår silkeblødt og kalkfrit vand til dig og dit badeværelse.

Blødgøringsanlægget med DVGW-certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) er netop NU også godkendt til koldt drikkevand i Danmark. BWT er anvendt industrielt i mere end 50 år, så invester i din bolig og dit velvære — bestil et BWT blødgøringsanlæg i dag og opnå alle fordelene ved kalkfrit og blødt vand fra BWT.

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse, så bestil dit BWT AQA Blødgøringsanlæg hos Bedre Bad Birkerød. Vi har det som en Bedre Bad løsning, som betyder at du med i prisen får: produktet, levering og montering inkl. arbejdsløn og moms. Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at kontakte os på tlf.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Hvad gør et blødgøringsanlæg – og hvorfor købe et?

I Danmark har vi et meget højt kalkindhold i drikkevandet. Det medfører besvær og koster både tid og penge for danske husstande at bekæmpe. Et blødgøringsanlæg kan sætte en stopper for kalken i boligen. Anlægget installeres lige efter din vandmåler, og derved sikres, at alt vandet i hele huset bliver fri for kalk. Vandet bliver mere blødt og lækkert, og husstande der har meget kalkholdigt vand, vil se store forbedringer af både badevandet, drikkevandet og i den ugentlige tøjvask.

Bor du i en husstand med almindeligt kalkindhold i vandet, så kan du med fordel også få installeret et blødgøringsanlæg. Du vil opnå de samme forbedringer, blot i mindre grad. Få installeret et blødgøringsanlæg af din lokale autoriserede VVS-installatør hos Bedre Bad Birkerød. Vær opmærksom på at ved et blødgøringsanlæg, skal der desinficerende salt til, som skal fyldes på et par gange om året.

Godt for dig, din familie og miljøet!

Hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater kalker til. Og dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid og energi du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet.

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Så kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Og du vil opleve at din hud og hår bliver lækker blød, ligesom du også får blødere vasketøj, helt uden brug af skyllemiddel.

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos Bedre Bad Birkerød – her er prisen altid inkluderet levering og montering.

Kontakt os på tlf. og få mere at vide!

Spar 50% på forbruget af kemikalier

Undersøgelser viser at du kan opnå:

  • En reduktion i forbruget af vaske- og skyllemiddel til tøjvask på op til 50%
  • En reduktion i forbruget af rengøringsmidler på op til 50%

Det du får ved en kalkfri bolig er:

  • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår
  • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre, samtidig med at de holder længere.
  • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel
  • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
  • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
  • Du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe
  • Dine installationer og apparater lever længere
  • Mindre energiforbrug

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os, hvor prisen er inkl. levering og montering. Vi kører leverer og monterer blødgøringsanlæg i hele Storkøbenhavn – så tøv ikke med at kontakte din lokale VVS-fagmand fra Birkerød.

Er du i markedet for et blødgøringsanlæg? Kontakt Bedre Bad Birkerød

Kontakt os på tlf. eller per mail og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder og fordelene med et blødgøringsanlæg installeret i boligen. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller blot et godt råd med på vejen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.