TAG OG FACADE

Blikkenslagerarbejde er et speciale, som Bedre Bad - Bedre Energi Birkerød, har en mangeårige tradition for at udføre. Vi løser alle typer af opgaver i:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium
  • Nye legeringer som Tombak

Lad os øge æstetikken på din bolig gennem et professionelt håndværk, hvor vores dygtige blikkenslagere besidder mange års erfaring. Uanset materialevalg sikrer vi et flot og fuldendt resultat, som pynter på en hver bolig. Kontakt os allerede i dag, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din næste tag- eller facadeopgave. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan her på siden læse mere om vores blikkenslageropgaver, og hvilke typer af opgaver, som vi kan tilbyde dig.

Mangeartede opgaver

Vores opgaver spænder vidt - fra reparation og udskiftning af tagrender og nedløb til beklædning af kviste, tage og facader. Nedenunder har vi samlet en række af opgaver, som vi fornyeligt har løst for både vores private og erhvervskunder kunder: 

  • Skifer tagdækning
  • Tagrender og nedløb – zink / kobber
  • Inddækning af kviste og kvisttage – zink / kobber
  • Inddækning af skotrender og skorstene
  • Inddækninger langs tage/mur
  • Facadebeklædninger

Hvis din opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Vi kan med garanti hjælpe dig i mål med din opgave alligevel. Det sker gennem vores mange års erfaringen indenfor blikkenslagerfaget. Hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din opgave, så skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her

En blikkenslager med fokus på arbejdsteknikker 

Vælg altid en blikkenslager med mange års erfaring, som samtidig besidder arbejdsteknikker, som sikrer, at opgaverne bliver løst tilfredsstillende i høj kvalitet. Hvis man f.eks. tager udgangspunkt i tag- og facadeopgaver - herunder tagrender og nedløb. Så er det ekstremt vigtigt, at du vælger en blikkenslager med sans for detaljen, som samtidig stiller høje kvalitetskrav.

Årsagen skal blandt andet findes ved, at tagrender og nedløb er meget relevante set ud fra et funktionelt perspektiv. Tagrender og nedløb har nemlig til formål at lede vandet væk hurtigt og effektivt. Det sætter krav til besiddelsen af arbejdsteknikker. Hvis ikke disse er til stede, så kan det risikeres, at vandet ikke bliver ledt væk på den mest optimale måde. Det kan have store fremtidige konsekvenser i form af vand- og fugtskader på boligen.

Vores pointe er blot, at du ved valg af Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød kan sikre en pålidelig samarbejdspartner, som løser opgaven mere end fyldestgørende. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat. 

Hvilket materiale skal du vælge til dit tag eller facade? 

Dette er et spørgsmål, som vi oftest får stillet. Valget af materiale afhænger af mange ting. Herunder kan med fordel nævnes husets årgang, farve, design og æstetik. Samtidig har vores personlige holdninger og smag ligeledes en betydning. Uanset hvad står vi altid klar med gode råd og kyndig vejledning. 

Årsagen til, at det også oftest kan være svært at vælge den rigtige type af materiale skal ses ud fra, at der er tilhørende fordele og ulemper til hvert enkelt produkt. Det kan blandt andet indebære pris, levetid, vedligeholdelse og udseende. Vores generelle råd er derfor, at du med fordel kan danne dig et overblik over, hvad du har gjort af overvejelser og tanker. På den måde kan vores dygtige blikkenslagere i langt højere grad guide og vejlede i den rigtige retning. Herved får du langt større glæde og tilfredshed af det endelige resultat, som du kan nyde godt af i mange år ud i fremtiden. 

Professionelt håndværk

Vores blikkenslagere er alle kompetente fagfolk, som sætter en ære i at udføre godt og professionelt håndværk. Vores aktiviteter på området ligger i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Læs mere om de opgaver, vi udfører for privatpersoner: