Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Bach
Direktør – VVS Service – Bedre Bad partner

Tag, facade og blik specialister i Birkerød

Blikkenslagerarbejde er et speciale, som Bedre Bad – Bedre Energi Birkerød, har en mangeårige tradition for at udføre. Som blikkenslager udfører vi alle typer af opgaver i materialerne:

  • zink
  • kobber
  • aluminium
  • nye legeringer som tombak

Lad os øge æstetikken på din bolig gennem et professionelt håndværk, hvor vores dygtige blikkenslagere besidder mange års erfaring. Uanset materialevalg sikrer vi et flot og fuldendt resultat, som pynter på enhver bolig. Kontakt os allerede i dag, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din opgave. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit nye tag eller facade.

Du kan her på siden læse mere om vores blikkenslager opgaver, og hvilke typer af opgaver, som vi kan tilbyde dig.

Mangeartede opgaver

Vores opgaver spænder vidt – fra reparation og udskiftning af tagrender og nedløb til beklædning af kviste, tage og facader. Nedenunder har vi samlet en række af opgaver, som vi for nyligt har løst for både privat- og erhvervskunder:

  • Skifer tagdækning
  • Tagrender og nedløb – zink / kobber
  • Inddækning af kviste og kvisttage – zink / kobber
  • Inddækning af skotrender og skorstene
  • Inddækninger langs tage/mur
  • Facadebeklædninger

Hvis din opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Vi kan med garanti hjælpe dig i mål med din opgave alligevel. Det sker gennem vores mange års erfaringen indenfor blikkenslagerfaget.

Hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din opgave, så skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

En blikkenslager med fokus på arbejdsteknikker

Det er en god idé at overveje valget af en blikkenslager med mange års erfaring – særligt hvis et gammelt tag eller facade skal renoveres og den originale stil skal genskabes. Dette kræver nemlig godt kendskab til de traditionelle arbejdsteknikker samt snilde at arbejde med det gamle håndværk.

Men det er samtidigt også fordelagtigt at vælge en erfaren blikkenslager til nyt tag, facade eller tagrender og nedløb. Årsagen skal blandt andet findes ved, at tagrender og nedløb er meget relevante set ud fra et funktionelt perspektiv.

Tagrender og nedløb har nemlig til formål at lede vandet væk hurtigt og effektivt. Hvis monteringen af tagrender og nedløb ikke er korrekt udført, så kan det risikeres, at vandet ikke bliver ledt væk på den mest optimale måde. Det kan have store fremtidige konsekvenser i form af vand- og fugtskader på boligen.

Det er samtidigt vigtigt at dine tagrender, nedløb og tag kan holde i mange år fremover. Poul Sejr Nielsen A/S i Birkerød er din pålidelige samarbejdspartner, som løser blik-opgaven mere end fyldestgørende. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Hvilket materiale skal du vælge til dit tag eller facade?

Hvilke materialer og hvilket type tag ser bedst ud til resten af bygningen? Dette er nogle af spørgsmålene som vi oftest bliver stillet.

Valget af materiale afhænger af mange ting – herunder kan med fordel nævnes husets årgang, farve, design og æstetik. Samtidig har vores personlige holdninger og smag ligeledes en betydning. Uanset hvad står vi altid klar med gode råd og kyndig vejledning.

Grunden til at det er svært at bedømme det rette materiale er, at der er tilhørende fordele og ulemper til hvert enkelt produkt. Det kan blandt andet indebære pris, levetid, vedligeholdelse og udseende.

Vores generelle råd er derfor, at du med fordel kan danne dig et overblik over, hvad du har gjort af overvejelser og tanker. På den måde kan vores dygtige blikkenslagere i langt højere grad guide og vejlede i den rigtige retning. Herved får du langt større glæde og tilfredshed af det endelige resultat, som du kan nyde godt af i mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Garanti for godt håndværk

Vores blikkenslagere er alle kompetente fagfolk, som sætter en ære i at udføre godt og professionelt håndværk. Vi udfører blikkenslager opgaver med garanti for godt håndværk i Birkerød og omegn – herunder også Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Læs mere om opgaverne vi udfører for private boligejere:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.