Om os

Bedre Bad Birkerød - Poul Sejr Nielsen A/S er en af Nordsjællands største energientreprenører med mere end 70 medarbejdere. Gennem mange års erfaring, har vi opbygget en bred vifte af viden, som gør, at vi står klar til at hjælpe dig med alt fra de mindre VVS-opgaver til de helt store byggeprojekter. Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for:

  • EL
  • VVS
  • Ventilation
  • Vedvarende energi
  • Tag og facade

Fra projektering til installation og service

Med vores kompetencer og specialviden som totalleverandør kan vi bidrage med alle led i byggeprocessen, fra projektering til installation og service.

Energioptimering – vores speciale

Vi ved hvad vi taler om når det handler om miljø og energioptimeringer, og vi forsøger altid at levere de bedste og mest bæredygtige løsninger til vores kunder. Energioptimering er i de fleste tilfælde lig med store besparelse i den sidste ende - og hvem er ikke interesseret i det? Så hvad end du står i spidsen for en større erhvervsbygning eller det er parcelhuset, som trænger til en energioptimering, så kontakt en af vores dygtige medarbejder - Sammen kan vi finde den helt optimale energiløsning til dig!

Kontakt os

Poul Sejr Nielsen A/S' målsætning er tilfredse kunder, ved at vi altid leverer den bedste service og den rette kvalitet inden for de kompetencer, vi besidder. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Vi udfører opgaver i f.eks. Birkerød, Hillerød, Slangerup, Frederikssund, Fredensborg, over hele Nordsjælland og i Københavnsområdet.